Kendimi bildim bileli uzun yolculukları çok severim,uzun yolda yaşanmış anıları dinlemekte çok hoşuma gider.Gerçi ehliyetimi aldıktan sonra direksiyonunda bulunduğum uzun yol tecrübem çok fazla değil 2 kez İstanbula araba almaya gittim, bir kez de arkadaşı ziyarete Antalyaya gittim.Bunların bende en akılda kalanı İstanbula arabaya almaya ilk gidişimdir :) Ehliyetimi aldıktan sonra ilk arabam otomatik vitesti manuel vites tecrübemde sürücü kursu dışında ve ufak tefek sürmeler dışında pek yoktu.Yaklaşık 1 yıl otomatik sürdükten sonra sattım ve sonra manuel vites araba aldım.Satışını aldıktan sonra hemen İzmir yoluna dönüşe geçtim ama o da ne İstanbul trafiği denen gerçekle ilk defa karşılaştım ve doğru düzgün manuel vites tecrübem yoktu.Zar zor da olsa kalkışlarda falan el freniyle kalkıyordum ve sarsıntısız kalkmayı ve vites atmayı becerememiştim :D Yaklaşık 7 saat yolu sürekli sarsıntılı vites atışlarımla gelmiştik ve eve gelip yatağa yattığımda hala sallanıyodum.Ayrıca arabada usb çalmıyodu mecburen cd deki 3-4 sarkıyla koca yolu bitirmiştik.
Sizinde varsa anılarınızı dinlemek isterim :) Gazlama muhabbeti olur,komik anı olur,hüzünlü anı olur.