Volvo s 40 d2 2012 enjektÖr problem acİllllll !!!!!!!!!!!!!!!!! Yardim
CÜMLETEN S.A 2012 MODEL S40 D2 VAR DAHA 60 BİNDE aracın ilk sahibiyim aracımın 4 enjektörüde yandı bugüne kadar opet dışındaada yakıt almış değilimdir dışarda 2500 tl diyorlar orijinal parça sizce temizletip tamir yaptırsam ne kadar sağlıklı olur veya sıfırını alıp mı takayım bilemedim birde bu km nasıl bu araçta enjektör yer daha bunun gibi çok aksillik yaşadım 40 binde debriyaj değişti kronik sıkıntıymış öyle ışıklarda ayağımı debriyajda tutmam, stop etme çalıştırmada beklerim uzun yoldan geldiğimde aracımı hemen kapamam riayet dakikalarıyla kaparım 55 bindede ön akslar tornalandı 2 vitesde titriyordu kasası aracın yine 50 bin km ön 2 farını değiştirdim buhu yapıyodu buda kronik sıkıntıymış s40 larda fabrikanın farı kapattığı silikonlar zamanla sıcaktan eriyip silikonu yedikten sonra içine buhu yapıp su alabiliyomuş sizce ne yapayım arkadaşlar direk satayımmı çok iklemde kaldım lütfen yardım he sanmayın aracımı hor flen kullanmam asla görseniz şaşırsınız sıfırından tek farkı km o derece yani daha önce çok arabaya bindim ama ilk defa volvoda sıkıntı yaşadım saab bile bindim titizlikle baktım o bile bunun gibi hiç arza vermedim lütfen yardımmmmm