1 seneden fazla Rcz 200 lük kullandım.Yazılım komple egsoz filtre gibi ekstraları vardı ve bence çok güzel gidiyordu..Karşılaştığım kronik problem olan hararet problemi durduk yere yenı çalıştırmışken bile harareti bir anda 100 e getirme gibi sorunu bende yaşadım.Sensörün değişmesi ile geçebiliyor...Onun dışında evet benım aracım göğüslük kalkması gibi bir problem yaşadım vinlex deri olmasından değil aksine hakiki deri olmasından ötürü onarımı olmuyor göğüslük komple söküp ya kaplatman gerekiyor yada servisten yenisini alman gerekiyor.Ama bu her rcz de yaşanmıyor genelde ön camı filmli olan rcz lerde yaşanıyor çünkü ön cam film çekilirken ısıtma tabancası ile uçlara yapılan işlemden kaynaklandığını düşünüyorum.
Görünüm açısından benım aracım siyahtı full siyah hale getirmiştim plasti dip ile heryerini siyaha kaplatmıştım tavan çıtaları ve logolar ön tampon altınada uyumlu bir lip yapıp çok yırtıcı bir görünüme sahip olmuştu araç.Fakat satma nedenim ki satılırken üzülmüştüm sırf göğüslük problemınden ötürü sattım Komple sökülüp göğüslüğün takılması sonra trimlerden ses gelirmi endişesi benım gibi titiz birini oldukça fazla düşündürdü ve sattım..Alırsanız bence düşünmeden alın anlatıldığı gibi çok kronik sorunu olan bir araç değil bence.Sadece kazasız temizini bulun göğüslüğü kontrol edin.Sizin için benim aracımda yaşanan problemin fotoğrafınıda yüklüyorum .
Scirocco aynen heryerde görebilirsin ama rcz daha nadir daha dikkat çekici bir araç.Ve Rcz kesinlikle bence 4 kişilik değil yani arkaya binicek insan ufak tefek olması lazım rocco gibi rahat değil.Donanım olarakta Full bir araçtır eksik olan hiçbirşeyi yoktur fabrika donanımı gayet tatminkar bir araçtır.Alırsanız mutlaka 200 lük alın ... 200 lükler tampon detayına kadar jantlarına kadar heryeri full siyahtır...Asphalt serileri var onlar sadece mat gri renktir 200 lük olan siyahlardan farkı içindeki ses sistemi ile motora bağlantılı bir sistemi var ve araç içine motor sesi gibi birşey veriyor ama ben rengini beğenmediğimden hiç onlara bakmadım.Ve şu anda z4 kullanıyorum ama genede arada açar Rcz ilanlarına bakarım :)
http://i65.tinypic.com/f9fp5f.jpg[/IMG]
http://i64.tinypic.com/2w4wuoz.jpg[/IMG]