-
varmı bu 206dan daha basıgı
-
Saç jantlarla güzel duruyor :) Tabi 16-17 takıldıktan sonra eski haline geri dönecektir :D
-
ön dil olmasa 3telefona lır herhalde altına
güzel duruyor kazasz belasız
-
Alıntı:
Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı
ön dil olmasa 3telefona lır herhalde altına
güzel duruyor kazasz belasız
ne alaka aracın altının fotosunu gormuyormusun araba ordan bıel ınmıyor...
-
arka stepne kullanilabiiliyo mu ? onu merak ettim ben :)
-
bu kadarıda cok bence..logar kapaklarını açabiliyormu bari:D
masallah kazasız belasız
-
Alıntı:
serhat306 Nickli Üyeden Alıntı
ne alaka aracın altının fotosunu gormuyormusun araba ordan bıel ınmıyor...
ön tampon eki için söyledim sadece yoksa gayet basık aracın,güzel durduğunuda belirttim zaten:)
-
noluyo böyle olunca? kaç hp veriyor :) 4kapı araç ne gerek var heba etmeye :)
-
serhat tavrın garıp geldı?
kımsneın ıddası yok burda en dusuk bende dıye zaten. he sende varda noldu dıye sorarlar adama? sen 106 yı bebegınız oldu dıye satıp 4 kapı almadınmı? bu kadar dusuk arabada bebek heba olur...
-
Alıntı:
STP Nickli Üyeden Alıntı
serhat tavrın garıp geldı?
kımsneın ıddası yok burda en dusuk bende dıye zaten. he sende varda noldu dıye sorarlar adama? sen 106 yı bebegınız oldu dıye satıp 4 kapı almadınmı? bu kadar dusuk arabada bebek heba olur...
tamam 4 kapı aldımda bebek boyle daha rahat edıyor zıp zıp ona ıcerde bı ekran buı czgı fılım arabadan ınmek ıstemıyor zıp zıp oldu araba onun keyfı yerınde...:)
-
jantlar 15 mi,ben 15 taksam ön tamponum yere sürter die tırsıorumda :)
-
Alıntı:
Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı
ön tampon eki için söyledim sadece yoksa gayet basık aracın,güzel durduğunuda belirttim zaten:)
eywallah kardesım...
-
cok iddaalı olacak kadar basık degil.ön dil olmadan tamponu o kdr yere yaklastırmıs olsaydın o zmn ok.:)
-
Alıntı:
dR.selim Nickli Üyeden Alıntı
cok iddaalı olacak kadar basık degil.ön dil olmadan tamponu o kdr yere yaklastırmıs olsaydın o zmn ok.:)
altının resımlerındende anlasılacagı gıbı ben yıllardır sanayıdeyıom henuz gormedım bukadar basık mınılerde var bukadar ınıgı pejolarda gormedım hondalardada var ama ıddaa etmıyoum ben gormedım bukadar basıgını...
-
Ben cokta basıklık göremedim dogrusu öndeki dil olmamış bence
-
Alıntı:
ramo si Nickli Üyeden Alıntı
Ben cokta basıklık göremedim dogrusu öndeki dil olmamış bence
wy bea..:D
-
nasıl basıldı araç coil mi var?
-
-
güzel fakat istanbul ve türkiyede tehlikeli haraketler bunlar:)