-
scirocco gt & golf gti
evet arkadaşlar...
scirocco ' nun elektronik kontrollü süspansiyonu aralarındaki en büyük ekipman farkı tabii...
kaputlarının altı ise birebir aynı...
2.0 t-fsi / 200.-hp / 280.-nm
6 ileri düz veya dsg farketmez her iki araçta da satın alınabiliyor...
volkswagen bizlerin kafalarını meşgul etmek için üretmiş...
siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? fikirleri alalım ?
(konu dışı yorum ; ben olsam daha az paraya leon cupra alarak aynı motorun 240.-hp veren haline sahip olurdum orası başka tabii...)
-
tasarım için şirokko derim :)
-
kesinlikle scirocco gt...motor performansı hiç karıştırmadan sadece kasası yeni olduğu için tercih ederdim..zaten motorlarda pek kötü değil 160 200 hp herhalde.
-
-
Scirocco cidden kaçırılmayacak bir araç :)
-
şirokko güzelde çok para.
29k euro'dan başlıyor fiyatları,donanımına falan baktım öyle ahım aşhım bir şeyde yok.
-
autocar kasım sayısında "pistte çok başarılı değil ama yolda muhteşem" demişler scirocco için...
-
Scirocco tasarımı yeter :)
O kadar güzel dıs tasarımı var ama ici rezalet tek kelimeyle :)
Boradan farkı yok iceride, cok hüsrana ugrattı beni :)
Ama dısı gercekten müthis, bir de bmwnin imola red gibi bi rengi var off :)
Bugun istinyeparkta gördüm tekrardan, icim eridi :D
-
sirocco tabiki cok deli görunuyor arac yorumlarını okudum yol tutusu cok iyi olduğunu söyluyorlar performans ta iyi olur sanırım fabrika cıkısı 200 hp 280 nm tork
ama cok pahalı o paraya cok alternatif var gibi ???
-
kesinlikle scirocco ama volkswagenin hiç bi zaman şu ön konsol tasarımını sevmedim dümdüz. motor seçenekleri çok güzel. ben olsam 1.4 tsi 160 hp manuel versiyonunu alırdım :) 60.000 ytl civarında manual seçeneği ama olsun. tasarımı yeter. ve de bu sene ilk defa piyasaya sunulduğu için sıradışı.
-
Scirocconun basık tavan tasarımı haricinde sportif bir görsel detayı yok bence.Golf GTi herzaman GTi havasında benı etkilemiş vw nin tek beğendiğim modeli olmuştur.Ben Golf diyorum.
-
o paralar scirocco ya verilmez bence...
-
Dışı güzel şirokkonun. Birisi alsada görsek performansı nasıl. Yol tutuşu felan.
-
autocar aralık sayısında testi var...
:)