-
Honda CRX için Yardım
Abilerim öncelikle selamlar suan honda civic 1.8 types kulanıcısıyım ama çocukluktan beri hayalim olan honda crx almaya karar verdım bugun ve aramaya başladım bi kaç tane buldum fakat beım ıstedıgım bıraz emek ve maddiyatla b16 kodlu veya turbolu bı crx pıyasaya surmek bu araçlardan pıyasada gormek zor artık iyi bi donus yapmak ıstıyorum görüşleriniz nelerdir ?
-
gelecek klasik ve haklı yorumu ben yazayım, "hazırını al!"
-
ustam hazırı olsa alırım suan max 10 tane crx ilanı var 5 modıfıye adı altında katledılmıs dıgerlerı ise boş
-
Crx le büyüdüm abımın vardı B16 koyup çok eğlenmiştik ozamanlar herkesın altında swaplı rex yoktu tam hatırlamıo olabılırım ama belkıde kımsenın altında swaplı rex yoktu tekrar almadan TR de tek ve emsalsiz bi rex yapmadan bu diyardan göçüp gitmicem inşallah. Yazarken kolay ama crx ciddi anlamda emek ısteyen bir araç altından kalkamayacaksan hiç bulaşma derim piyasada satılık adı altındakı araçların hemen hepsi yıkık. Bütçen nekadar bılmıyorum ama satılık çok temız bı araç var eğer değerini bilerek kullanabılceksen yönlendiririm ama bu pıyasaya göre ucuza vermez ve katledılmiş araçlara 14-15 ıstenılen yerde o araca 20 desede yapacak bişe yok :)
-
Araca verebileceğim max 18bin anlaşabilirsek neden olmasın goruselim bi