-
Amerikada benzin ve otomobil ve motorsiklet fiyatları
-
bende son birkaç gündür izliyorum diğer videoları da güzel tavsiye ederim :)
-
-
Alıntı:
twin Nickli Üyeden Alıntı
bende son birkaç gündür izliyorum diğer videoları da güzel tavsiye ederim :)
aynen yeni keşfettim bende,harika videolar çekiyor adam :)
-
buğradan bu agaya geçtim yan blokta gördüm
çok güzeldi hepsini izledim geçen hafta :D
-
hemen her gün video geliyor severek izliyoruz :)
-
Başlıktaki ve'ler fazla olmuş,edit yok düzeltemiyorum :D
-
Bende şimdi izlemeye başladım çok iyi birde konuyla alakası yok ama sorayım belki bilen vardır. Turist vizesiyle 6 ay kadar gidebiliyoruz amerikaya ama bu vizeyle gittiğimizde çalışma oturma v.b durumları da kapsıyor mu? Yoksa onun için ayrı bir uğraş mı gerekli?
-
Alıntı:
Emre-Dylan Nickli Üyeden Alıntı
Bende şimdi izlemeye başladım çok iyi birde konuyla alakası yok ama sorayım belki bilen vardır. Turist vizesiyle 6 ay kadar gidebiliyoruz amerikaya ama bu vizeyle gittiğimizde çalışma oturma v.b durumları da kapsıyor mu? Yoksa onun için ayrı bir uğraş mı gerekli?
Çalışma ve uzun süreli kalmak için farklı vize çeşitleri var ör: öğrenciler için F1 veya J1 vizesi alıyosunuz. çalışma için H2A ve H2B gibi vize türlerinin çalışma izini var
-
Alıntı:
Emre-Dylan Nickli Üyeden Alıntı
Hic bir sekilde kapsamiyor + Ogrenci vizesininde calisma izni yok anca 2. senelerind haftada 24 saatlik bir izin veriyorlar ( Oda 4 yillik uni ye gidenlere dil kursuna filan zor cikiyor o izin )
-
Daha önce hepsini izledim çok geyik ve güzel vidolar çekiyor.
-
Gecen hafta denk geldm hemen abone oldum bende sevdim. Fiyatlar şaka gibi 20.000 dolara 1.8turbo beetle alıyosun olaya bak .....
-
Allahım şu 2017 tts in fiyatlarına bak kafayı yicem ya
-
2.21 krş yapıo lıtresı sanırsam amerıkada 91 oktan benzının halımız ıcler acısı 4.88 benzın
-
Alıntı:
Canselmo Nickli Üyeden Alıntı
Gecen hafta denk geldm hemen abone oldum bende sevdim. Fiyatlar şaka gibi 20.000 dolara 1.8turbo beetle alıyosun olaya bak .....
20k dolar beetleye vermem şahsen 8 9'a eli yüzü düzgün bi 350z geri kalana turbo yapılır sanırım :D
-
Agzina kadar dolu 335 ime $10k veren ciksin kucagimda tasirim notere :D
-
İnsanın psikolojisi bozuluyor harbiden, Kanada'da 4bin dolara e36 m3,15 bine R32 GTR bulmuştum,m3 daha 50bin kmdeydi. Herşeyin en kazığı bizde.
-
Alıntı:
turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı
Abi 8.5k ya 60bin milde vardı bir tane tabi gidip görmek lazım makineyi :D
-
Alıntı:
turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı
Abi parayi ben yollayim arabayida sen yolla buraya :D