Max. 100-110 bin tl ye kadar sıfır olmak şartı ile alınabilecek en mantıklı araç nedir ?
Dizel olursa daha güzel olur ancak, yakıtı düşük olan benzinli bir araçta olabilir.
Otomatik veya manuel fark etmez.
Printable View
Max. 100-110 bin tl ye kadar sıfır olmak şartı ile alınabilecek en mantıklı araç nedir ?
Dizel olursa daha güzel olur ancak, yakıtı düşük olan benzinli bir araçta olabilir.
Otomatik veya manuel fark etmez.
A3 1.0 tfsi sedan olabilir 6.000 tl de cebinizde kalır
Renault Talisman bu aralar çok hoşuma gidiyor
Eğer uzun süre binilecekse kesinlikle Skoda süperB 1.6 Diesel alınabilir fazlasıyla memnun eder o paralara 1.0 Hacmi olan arabalara 100 bin üstü rakamları vermek hiç istemem sahsen :)
4 çeker olsun derseniz şu sıra mazda cx3 ler gözüme çok hoş görünüyor yakışıklı dizel 4 çeker fiyatta orta paket 98 e geliyor otomatik bu arada :)
Leon olabilir yeterde artar bile
A3 sedan. Motoru ne olur bilemiyorum :)
ilanı ornek goruntu olsun diye koyuyorum
1.4 tsi suberb alırdım açıkcası ben
Loading site please wait...
Haram paradan hayır gelmez metin .d.d.d
Octavia vrs için fiyatta güzellik yaparlarsa bakıcaz.
Bunun dışında A3 Sedan, Superb ve Leon FR için bayileri gezmeyi düşünüyoruz.
Makyajsız A3 TDi elde varsa daha aşağılarda yada 100 bandında bırakabilirler Metin, biraz bastırın.
İlandaki dizel VRS Octi yi al yada direk :)
308 Allure mu Leon FR mı desem ?
Dolu dolu 1.6tdı leon alınır dıcem ama, leona makyaj gelıcek soylentılerı var, soylentıden de ote 2017 sonuna dogru gerceklesır sanırsam.
308 hıc tecrube etmedım fakat tıp olarak begenıyorum sahsen, kasa da oldukca guncel sayılır.
Benım tercıhım 1.0 a3 olurdu, hazır yenı makyaj gelmıs keyıflı keyıflı bınılır.
bencede 1.0 a3 e bır sans vermelısın:) 1.0 ıbıza gayet zevklıydı a3 de nasıl olur bılemem.
A3 ü mutlaka değerlendirin. Bayiler güzel indirim yapıyor deniliyor.