yorumlarınızı bekliyorum.
Printable View
yorumlarınızı bekliyorum.
abi crx şanzumanının 3.ve 4 dişlileriyle olabilir
uyar mı ki ies e
si ayna mahrutisi taksak nasıl olur acaba
iesın sanzımanını kısaltmak ıcın 1.4 ıesınkını oturtabılıyorsun ufak bı kac ıslemle. gereklı bılgıyı radar honda seref ustadan alabılırsınız
ıyıde 1.4le 1.6 arasında cok bı fark yokkı.oda 4te 210 da kesıor.5i sadece daha kısa
pekı abı sen daha ıyı bılırısn. seref usta yanlıs bılıyodur
akşam görüşmek üzere şefim :D evren spec
bu bahsettıgınız D16 umıt abının kı mı?
ewt ümitin ies(sohc vtec)(ustaa ben)
way be :) seref abıyı kursa yollamak lazım ozaman :)
beyler i es in son dişlisi 4.058 1.4 is in son dişlisi 4.25 i es 5.vites 0.705 1.4is 5 0.750 1.4 is şanzumanı daha kısa yani ya da ex şanzumanı takabilirsiniz aynı şey is şu hızda kesiyo diye aynı şanzumanı 7200 rpm çeviren 200cc daha yüksek hacimli bi makineye takarsanız aynı hızda gitmezler yani siz şeref ustaya uyun bence
ayrıca 3 4 crx işlemle uyar d sohc şanzumana
bir de şanzumanı ne kadar kısaltmayı göze aldığınızı yazabilirseniz farklı önerilerde bulunabilirim ;) eğer sohc vtecse ayarı da düzgünse 0-400 vti geçmek çok da zor olmaz
yeni kasa d16lar kısa EvrenOz arkadaşımızda değiştirmek istiyordu bi konuş istersen
4 .050 ıle 4.250 arasında cok fark yok bnce tabı.. ıesın ztn cok uzun ıse yaraması ıcın saglam bı kısa bulmak lazım.. acmaya degsın yanı... şöle 4.78 gibi:D
ben de o yüzden sordum ne kadar kısaltmayı göze alıyosunuz diye çok fazla düşünüyolarsa http://www.specialprojectsms.com/index.php?productID=13 fazla fazla yetecektir