Aramızda hiç sahip olan kullanan var mıdır?
450-500 tl civarı kaliteli ürünler var. Taşıma kısmı satış belgesi bulundurulduğu sürece sıkıntı değilmiş.
Printable View
Aramızda hiç sahip olan kullanan var mıdır?
450-500 tl civarı kaliteli ürünler var. Taşıma kısmı satış belgesi bulundurulduğu sürece sıkıntı değilmiş.
WE 1911 kullanıyorum ben pistol olarak airsoft oynarken. Gayet memnunum, iki ekstra şarjör + büyük tüp gaz + 0.25 gr BB gayet yeterli oluyor.
Dipnot : Arabada bulundurmak için almayı planlıyorsan alma tabii ki, sen bunu çekersin, karşındaki harbi tabanca çeker vurur. Niyaziliğin anlamı yok haybeye...
Menzili uzun, şarjor kapasitesi bol olan ne var piyasada ?
Swiss arm jericho 941 kullanıyorum. Ortalama etkin 30mt menzili var ilk 15 mt insana atmak pek hoş olmuyor :D Ama uzağa atayım derseniz yaklaşık 65+ üzerine rahat gidiyor ama sadece gitmiş oluyor bir zarar vs vermiyor. 443fps i var fabrika verisi olarak ben ilk aldığım zaman ölmüştüm ilk tüpte yaklaşık aynı değerleri veriyor ama daha sonrasında 300 civarlarına düşüyor.
1 şarjor 20 civarı alıyordu yanlış hatırlamıyorsam.
Taşıma konusunda ise 15 temmuzdan 1 hafta sonra Aşti'de x-ray de çantamda gördüler. Tüpsüz ve mermisiz taşıyordum açıp gösterdim faturasını vs gösterdim bir sıkıntı olmadı. Genel olarak yivsiz olduğu için polisle hiç sorun yaşamadım. Faturası olduğu sürece hiçbir şey olmuyor.. Faturası olmazsa da biraz esip gürleyip size bağlı olarak ya silaha el koyuyorlar ya da bir daha böyle gezme vs muhabbeti oluyor..
300m buyuk bir rakam aslinda. Airsoft ile mumkun olacagini sanmiyorum.
300metre icin atesli yivli birsey gerekli
Abi ütopik bir rakkam silah ve tüfek için. Ateşli lazım onun için. Yani 300mt görüp atmak zaten çok çok iyi bir beceri ve göz gerektirir, bende mod85 sniper'da var hatsanın. 80-90mt civarı birşey vurabilmek için bile baya çabalıyorsun yani.Rüzgar bile muazzam şekilde etkiliyor..
Ha amacım uzağa atmak dersen yüksek kalibre almazsın 5.5 yerine 4.5 alırsın mesela ama oda etkili olmaz.
Kısacası ateşsiz,kurmalı,airsoft vs için zor değerler.
en atası 50 metre atar ayrıca :)
Bende 6mm plastik bb atan m4a1 tüfek ve cz-p09 tabanca var. Etkin menzilleri çok düşük. Ek olara sig sauer p225 in 4.5mm demir bilye atanı da var. Bu çok daha etkili. 70mt civarına gidiyor yakın mesafeden çok can yakar. 200mt üzerine atan tüfekler parşüt tipi mermi kullanıyor ve bir pompa ile içine hava basıyorsunuz.
öncelikle ohal durumlarında silah taşıyamıyorsunuz diye biliyorum..alsan bile yanında gezdirmen dert..
hadi gezdirdin bir olaya karıştın sen çekip boncuk atacaksın adam çekip 7.65 atıcak ? taşımak gereksiz..hobi olarak al hafta sonları boş arazi şişeye filan sık..
sadece faturayla yanınızda gezdiremiyosunuz bilginize.
edit airsoft için olur kafam karıstı kurusıkıya yada 500 liralık ses fişeği atılanlara gitti aklım :D
ak-47 vereyim abime?? Şaka maka kaliteli birşey almaya kalk kafadan 700 800tl tüfeklerde silahlarda marka marka değişir 400e de var 700e de
Bu arada airsoft ve havalı tüfekler farklıdır airsoft elektriklidir.