meganes Nickli Üyeden Alıntı
Kardeşim tek kelime söylüyorum PTT KARGONUN ALLAH BELASINI VERSİN ayın 14'ünden beri bakın bugün tam 23'ü halen gelmedi,binbir türlü şikayet kelime oyunu 5-10 kişi ile konuştum kaç kişiyle kavga ettim ama halen gelmedi,benim durumum şöyle sokaktaki ve civardaki tek bakkalımız olan yerin adresini verdim ben evde olmazsam oraya gelir diye,ama anladımki dağıtımı taşeron yapıyomuş hepsini sallıyolar lanet adamlar,mahalle adı var,cadde adı var,sokak adı var,il-ilçe yazılı bina ismi var binanın altındada bakkal dükkanı var,neymiş ben bina no yazmamışım ondan adres yetersiz diye geri götürmüş dağıtıcı şerefsiz,ptt'den dökümanını bunu yapan şerefsizin adını soyadını sicilini aldım direk şikayet ettim telefon ile yazı yazdım şimdi inadına kargomu getirmiyo burada kargoyu getirmek için inan 2 haftadır mücadele veriyorum,evet bügun zaten gelmez 23.10.2013 istanbuldayım 14,10.2016'da ankaradan çıkan kargoyu halen bekliyorum ve buradan yine yazıyorum ptt kargonun allah belasını versin en yakın zamanda batmanız dileğiyle inşallah