2016 MODEL YILI FİYAT LİSTESİ
fiyat farký yok hangisini tercih edersiniz
ezber bozan benim de ezberimi bozdur du :)
Printable View
2016 MODEL YILI FİYAT LİSTESİ
fiyat farký yok hangisini tercih edersiniz
ezber bozan benim de ezberimi bozdur du :)
Ben olsam hb versiyonunu alýrdým abi.Yollarda çok daha az var ve daha az þirket aracý gibi duruyor:D
hb bence güzel þirket iþi durmuyor :)
Görünüm olarak hb göze cok daha hos geliyor abi bence hb :)
Yanýlmýyorsam Hb ile Sedan arasýnda donaným farký var. Yan komþumuzda Hb versiyonu var gayet güzel duruyor sedan daha çok þirket spec duruyor.
Ama tabi fiyat aralýðýnda ikinci el Skoda octavia tercih ederim. 2013 1.6Tdi:Skoda Octavia 1.6 TDI Elegance 2013 Model 63.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 353245007
HB alýrdým, daha albenisi var birde iç mekanýnda o emanet gibi duran radyo-cd-teyp..vs iþte ne iyse o hb'de daha þýk. (bütün donanýmlarda öyle mi bilmiyorum ama en azýndan görsellerde bir fark olduðu kesin.)
Sedan ve kýrmýzý renk alýrdým
aslýnda benim de gönlüm hb ten yana ama iþte Türkiye gerçeði :) bagaþý geniþ mi abeyy bagacý :)
Abi bagaj muhimse sedan. Cunku bagaji acayip geniþ.. Duruþ açýsýndan hb diyorum farlari falan daha hoþ duruyor ayrica ic kismi da lounge paketlerde farklý. Mutlaka 1.6 mj lounge al derim,gidisiyle de durusuyla da tatmin eder. Bende sedan var genel olarak memnunum
Gerci 1.3 demissin 1.3te lounge yok abi urban olacak muhtemelen..
yanlýþým varsa düzeltin hbler yurtdýþýnda yapýlýyor diye biliyorum?
1.4T-Jet Hatchback bence mantýklý.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...48340383/detay
Fiat Egea 1.6 Multijet Lounge 2016 Model 73.900 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 331931305
bu ekraný mý abi diyosun?
Fiat Egea 1.6 Multijet Lounge 2016 Model 73.900 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 331931305
Lounge donanimlarda var abi 1.6larda