tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı
Çok yakın zamanda satın aldım sanırım tr deki en temiz araçlardan birini bularak aldım o da nasip diyelim. ( 1 parça boya - 140K km - jantlar orj, cam filmi dahi yok)
Rakam ilanlara göre oldukça uyguna geldi.
Araç hakkında izlenimim gayet keyifli bir sürüşü var. Dizel den geçince yüksek devirde yürümesine alışmak zor oldu sadece.
İçi çok geniş sayılmaz ( Genelde tek biniyorum) Yaşına göre donanımı fazlasıyla yeterli.
Lpg ile ekonomik sürekli ş.içi 9 - 10 lt civarı yakıyorum. Benzin ortalamam da 8.3 civarında ara ara sıkıştırıyorum.
Filtre yağ ve bakımı uygun. Bakım aralığı uzun. Arada rölanti problemi oluyor ama sıkıntı değil.
Arka koltuklar evet dar, bagaj da küçük. Std mı bilmiyorum ama benim aracımda isofix te var.
En kronik sorunu araştırdığım kadarıyla far sararması ve rölanti dalgalanması.
Lastiklerim sıfır olmasına rağmen abs sanırım biraz hassas ve erken devreye giriyor.
Donanım abs-klima- elk. cam ve ayna. Mercekli far (çok iyi aydınlatmıyor) Yükseklik ayarlı direksiyon ve sürücü koltuğu. Yol bilgisayarı vs.
f/p olarak gayet geçerli bir araba bana göre o yüzden de satın aldım zaten. Umarım gönlüne göre bir araç bulursun.