Arkadaşlar her sene böyle bi konu açılıyor bilmiyorum bu kaçıncı ama :D Clio mu alsam corsamı felan derken tesadüfen bir megan coupe denk geldi açıkcası tipini corsadan daha cok beğendim ailemin eski aracı megane sedandı 2002 1.4 motor 7 sene bindi peder ne bakım ne bişey hiç bakmazdı bakımına felan 7 sene tık demedi araba, onuda 2 sene once hertarafı çizik vuruk vs oldu diye komple boyaya sokmuştuk çok düzgün biyerde kız gibi çıkmıştı :) araç megane coupe 2001 makyajlı 1.6 16v galiba bu k4m motora sahip. Araçta bagaj hariç komple boya var alcağım kişi bi akrabasından almış aracı güneş yanıkları oldugu için tavanı boyattıklarını söyledi aracın boyasının şuanki durumu diğer 15 yaşındaki araçlara bin basar öyle diyim düzgün yapılmış boyası dışıda içide tertemiz ancak motorunu daha gösteremedik pazartesi inşallah motoru ustaya göstericez ordanda bi expere sokarım ne olur ne olmaz kafa karışmasın salı günüde satışı alırım eğer motor düzgün çıkarsa ancak öz abim gibi sevdiğim bi abim alma satarken çok sıkıntı olacak felan diye zorluyor :D bende aracı beğendim açıkcası yani clioya göre felan içi hem geniş hem daha albenili ve güzel km 205 binde değişen yok bu arada. Siz ne dersiniz acaba hala boyalı araç takıntısı bukadar devam ediyormu açıkcası benim boyaya karşı hiçbir ön yargım yok yani benim için sıkıntı değil direklerde kulelerde sıkntı olmadıgı sürece ancak satarken 15 e satmıyayım ondan korkuyorum bu arada arza problem olmassa inşallah en az 2 sene binerim araca yani 16 yaşında girecek bi araç inşallah ağır kazası yoktur diyorum :) Clio 1.6 sportlarda boyasızını bulmak mümkün ancak meganlarda çok çok zor bu arada fiyat 18 bin tl dediğim gibi aracın görünen her hangi bi kusuru yok temiz motorunda temiz oldugunu varsayarsak siz ne dersiniz. İyi forumlar herkese