sansar34 Nickli Üyeden Alıntı
benim tavsiyem 2.3 yapmanız 2.7 yag ve su kanalları kadar genıs degıl m20b20ler.
Tecihim kendı e34 umu satmasaydım oem 130mm sıfır kol ve 80mm den 80.50mm sıfır pıston, 2.3 krangı piston ağırlık balansını yapıp kollardakı agırlık balansını ayarlayıp aşagı yukarrı 1.5mm bloktan taşlatıp 1mm kapak taşlatıcaktım 1sene önce hesaplamıştım o sırada atmosferık olarak sıkıstırma 10.2:1 sıkıstırma yapıyordu subapların pıston kafasına bındırme yapmasın dıye pıstonun susaplara karsılık gelen yerlerındende bır ıkı mm talaş kaldırmakta fayda vardır. son olarak ise krengın balanasını ve hafıfletme yapacakrım balans cubuklarının uzerınden matkap delıklerıyle.
üst kapakta sübap yataklarını subap yaylarını ve subapları kople değiştirirdim onun cok bir maliyeti yok 250 300tl yı buluyorr blok ve ust kapak usrundekı tapaları sıfırlardım yerınde olsam. oem conta ile toplayıp ateşleme sistemindeki bobin kabloları sıfırıyla değştirip ilerileyen zamanlarda turbo olursa turbo upgrade yapmaktı. 2.3 motor olmasının sebebi hem sıkıstırma hemde üst devirleri daha cok cevırmesı daha verimli olacagını dusunuyordum. genelde yuruyen olarak sanzuman getrag 220/5 yada 240/5 cıkar 5 ileri çok bir fark yok difransiyelide 3,46 yada 3,23 difrensiyel olursa daha cabuk davirlenir diye dusunuyorum.