Herkese slmlar arkadaslar sizce ***** sitede satilan APEXI-MAXTRAC spor yay ne kadar güvenilirdir veya kullanan arkadaslar var mi? Yorum birakirsaniz memnun olurum bu arada aracim seat ibiza 2005
Printable View
Herkese slmlar arkadaslar sizce ***** sitede satilan APEXI-MAXTRAC spor yay ne kadar güvenilirdir veya kullanan arkadaslar var mi? Yorum birakirsaniz memnun olurum bu arada aracim seat ibiza 2005
hayır insaat demirinden farkı yok gözümde
markalardan şaşma.
Maxtrac için bişe diyemeyeceğim fakat arkadaşımın aracına apexi marka 5 cm yay almıştık arkalardan tamamen düştü ama ön taraf 3 cm ancak düştü eşit olmadı.Bazen bu tip sıkıntılar olabiliyor ucuz yaylarda. Vogtland eibach gibi markalar tercih ederseniz en azından kafanız rahat olur. 250-300 lira bu tip sağlam olmayan markalara vermektense 500 e falan kaliteli bi marka alıp binilmeli.
Yorumlariniz icin sagolun arkadslar apexi gbi markalardan daha once de ayni yorumlari almistim (insaat demiri gbi) buyuk olasilik kaliteden sasmiyacam
Böbrek taşı düşürmeye apexi ideal, zaten orjinali APEX markadır, hollanda malıdır.
Apexi japon orjinli, eski bilindik bir marka. Yüzeysel yorumluyorum ama orjinal ürünse pek de dandik olmaması lazım.
Tein yay aldım focusa 5 lik. Pişmanım şuan baya sert lastikler davlumbaza sürtüyor. Konfor esneme diye bişey kalmadı. Eibach voglant kullananalar çok memnunlar. 35lik almak lazım 18" jantlar ile...
civic için en ideali hangisidir beyler tavsiye edebileceğiniz , çok basık olmıycak sadece biraz oturmasını istiyorum araca inen binen çok oluyor :)
Bi arkadasim kefil oldu 3.5 cm bursa yapımı apexi diye tabir ettiği yaylari aldim 2 sene de bindim 35 yanak 19 jantla hic bi problem yaşamadım. Orjinal yaydan da hic bi farki yoktu konfor olarak. Cevremde soranlara da tavsiye ettim. Smdi orjinalleri taktm geri yukselttm araci hic bi farki yok. Aracm bmw.
Millet arabasını alçaltıp konfor değişmesin istiyor, ne günlere geldik...
Apexi iyi bir markadır. Konfor bakımından beklentin olmadığı sürece tercih edilebilir. Güvenilirlik konusunda herhangi bir işlem görmemiş H&R yayları hatta standart yaylar bile kırılabiliyor. Biraz kullanım, biraz şans işi.
apexi düşman götüne
puntoda takmak gibi bi gaflette bulunmuştum
eibach takınca orjinal yay takmışım huzuruna kavuştuydum
Ne alırsanız alın araç olarak marka olarak da vogland ve eibach harici hiçbirine bulaşmayın bu kadar basit ve net ha çok düşsün dersen sadece hr marka alacaksınız sert gelebilir ötesi Yok bu işin defalarca kullandım eibachtan şaşmam
APEX AUTOMOTIVE B.V.
Orjinal apex yayları bu abiler üretiyor.
APEXI olarak satılanların hepsi çakma maalesef. Ucuz diye alıp taktım, arabamdan soğudum.
APEXi USA
Çakma dediğiniz marka bu mu, yoksa bunun gerçekten çakması mı var?
Ben bu markayı 2000lerin başında btcc wtcc gibi yarışlardan beri biliyorum çünkü.
Bu ve benim linkini attığım APEX markanın çakmaları APEXI adı altında satılıyor.
Misal ;
Loading site please wait...
Apex'in çakmaları Apexi adında satılmıyor.
Apexi'nin çakmaları Apexi adında satılıyor olabilir. Tekrar yazıyorum, Apexi eski, bilindik bir marka.