selamunaleykum herkeze iyi forumlar.Bu iki otomobil arasında hangisini tercih edersiniz teşekkürler
Printable View
selamunaleykum herkeze iyi forumlar.Bu iki otomobil arasında hangisini tercih edersiniz teşekkürler
bana sorarsanız leon varken egeaya bakmam, sizin istediklerinizden yola çıkmak lazım :)
Fiyat farkı , donanım , istenilenler ?
Bunlardan bahsedersiniz hangisi mantıklı daha kolay yorum yapabiliriz.
Egea euro ncap carpisma testlerinde sadece 3 yildiz alabildi.
Beyaz yada Kırmızı olmayan bi Leon mantıklı seçim olur bu ikili arasında
fiat harıcı herşey...
Leon . mümkünse beyaz olmasın .
Leon alırdım o da sirf cam tavan oldugu icin. Cam tavan yoksa leonda egea da alinabilir.
Skoda mı egea mı desen yine skoda derdim
Egea ölmeyi bayılmak zannedenler kulübünün arabasıdır :)
Egea ya bi türlü ısınamadım açıkçası hala linea albea izlenimi var, 10 gün kadar da kullandım süspansiyon çok sert geldi.
Leon sürekli elimizin altında olan araçlardan, trim sesleri, sıradanlaşmış görüntü ( özellikle beyaz ) bence eksi yönleri
tercihim leon olurdu. 1-2 tık üstte olduğunu düşünüyorum kalite-prestij-konfor açısından
aracı enişteme bakıyoruz 80 bin gibi bir limit belirledik ,egea yı öldürdünüz valla,açıkcası en iyi kampanya fiatta olduğu için egea yı listeye almıştık
Bu iki seçenek arasında Leon .
elektronik güvenlik donanımları yetersiz diye 3 yıldız aldı güvenlik paketlisi 4 yıldız aldı. yetişkin güvenliği %82 fena değil. leonun teste girdiği tarihle egeanın girdiği tarih arasında kriterler ciddi şekilde değişti. güncel test koşullarıyla leonunda egeadan daha iyi puan alacağını sanmıyorum.
Limit 80 binse Egeyı direkt elerdim.
80 bin lira bütçeyle egea'ya neden bakılır ? o paraya gayet güzel skoda octavia alabilirsiniz leon yerine onuda tercih edebilirsiniz kanımca
İki seçenek arasında Leon daha tercih edilesi ancak diğer arkadaşların da dediği gibi beyaz-kırmızı olmasın :)
Başka öneri isterseniz Opel Astra K 1.6 lt. CDTI 136 HP 6 İleri Otomatik 85 BİN TL şuan sitesinde bayide güzel bir indirim ile 82 civarına alınabilir diye düşünüyorum.