-
Balistique's Mk3 Leon Fr
-
Maşallah Allah kaza bela vermesin, yapılan işlemlerin hepsi tam yerinde ve çok güzel olmuş elinize sağlık. Özellikle egzoz uçları çok kalite kokuyor. Güle güle kullanın.
-
Maşallah kardeşim, canlısı daha da güzel :)
Araba buram buram kalite kokuyor, yaz jantı kış jantı herşeyi ayrı güzel.
-
Araca maşallah:)kurşun gri golfünüzden beri takip ediyorum araçlarınızı.Bende de golf 2016 1.4 tsi var 125.İki sorum olacak golfte mubea yay kullanıyordunuz sanırım ona göre v2 konforu nasıldır Araçta konfor kaybı NE düzeyde?Eibach pro kit kullanıyorum ama biraz daha basmak istiyorum.Birde yazılımdan memnun musunuz?Niyetim 125i 150-160a çıkarmak?
-
Binmek için güzelce yapılmış eksik olmuş maşallah.
-
Maşallah allah kaza bela vermesin . Act li den çok daha mantıklı bence ufak oynamalar için düz 150 lik model . Eksoz uçlarını nerden ve ne kadara tehmin ettiniz acaba ?
-
Yapıldığı zaman böyle yapılmalı. Body kit yapan kendinden geçiyor. Güle güle binin maşallahı var. :)
-
ilk defa bi leonun arkasını çok beğendim. Abidik kubidik siyah folyo kaplamalı tamponlardan nefret ettiim göre göre. Maşallah
-
Zevkli ve ince dokunuşlarla çok çok güzel olmuş :)
-
kocamaaan maşallah. Umarım bu sadeliğini korur :)
-
Detailing işlerini Bora yapmış olmalı. Kazasız belasız cezasız bol bol parlayan günlerde kullanın inşallah :)
-
Buram buram kalite kokuyor, her parçası ayrı güzel.
Kazasız belasız inşAllah...
-
Muazzam dokunuşlar, akrapovicler harika durmuş.
Maşallah kazasız belasız.
Tek eksiği başlık eksik olmuş revize edelim pls.
"Balistique's bullet " olarak.
-
Bütün uygulamalar güzel ve kaliteli maşallah :)
-
maşallah, rengi de dikkat çekici ve sıradışı bence ...
-
Araç çok güzel olmuş iyi günlerde kullanın.
Retrofit ile ilgili size bir kaç sorum olacak.
Retrofit için center ve sub eklendi sanırım.
İşlem Ender de mi yapıldı.
Son olarak retrofit yapılırken çıkan yan döşemeler vs yerine hiç açılmamış gibi takılabildi mi? Biraz takıntılıyım da bu konuda.
İşlem sonunda eskisine nazaran iyiki yaptırmışım dedirtecek bir iyileşme oldu mu? Aynı işlemi kendi aracımda da yaptıracağım. Yaptıran bulmuşken yorumunu alayım dedim.
-
çok yerinde uygulamalar, tebrikler.
akrapoviçleri nereden temin ettiniz?
-
İnsanların örnek alacağı bi şekilde yapmışsın. Tebrikler :)
Rengi de ayrı bi güzel..
Maşallah...
-