E60 5.20D (Joystickli, elektrikli hafızalı ısıtmalı bej deri koltuklu vs. vs.)
F30 3.16i Sportline (Fabrika çıkışı m paket, deri koltuk, bixenon ve sunroof vs.)
ikisi arasında kalmış olsanız hangisini neden tercih edersiniz.
Printable View
E60 5.20D (Joystickli, elektrikli hafızalı ısıtmalı bej deri koltuklu vs. vs.)
F30 3.16i Sportline (Fabrika çıkışı m paket, deri koltuk, bixenon ve sunroof vs.)
ikisi arasında kalmış olsanız hangisini neden tercih edersiniz.
Metin; corsa
Eğer sen kullanacaksan yaşını göz önünde bulundurursak 316i çok daha mantıklı olacaktır daha spor,dinamik görünüm ve yeni araç, hayırlısı olsun.
Aynı ikilemde kaldım,e60 daha güzel. Al gitsin:)
Bence F30 un özellikle de ön bakışları daha etkileyici, üstelik motor+şanz. teknolojisi ortalama bir ihtiyaca yeteri kadar kaliteli hizmet verir bence, yakıtları da yakındır ikisinin de, güncellik önemli artık bu zamanda
Yeni iyidir
gönül e60
mantık f30
F30 herkeste var e60 candir
Gundi Metin sportline nasıl fabrika çıkışı M paket oluyor lan ? :D
Neyse git şunu al sonra benim işi çöz : Loading site please wait...
Ya metin kasınma oglum git dizel dizel E60 al iki teknolojik oyuncak oynican diye hem yakıcan hem gidemicen hem de E60ın arka koltuk avantajından mahrum kalıcan sacmalama.
şıklara e92 yide aradım bu ikisi içinden temiz olduğu muddetce e 60
Buda iyi bi alternatif imaji yuksek dusunulebilir
Sadece bi ornek
Loading site please wait...
Bence e60 530d m paket olmadığı sürece, F daha geçerli olur :)
Bmw nin eskilei biraz nazlıdır eğer çok çok nadir temizlikte yoksa çevreniz de f30 3,16 yazılım spec devam ederdim şahsen.
-E60 bana çok eski geliyor öyle böyle değil e90 3 o kadar eski gelmiyor mesela gözüme.İlk olarak 5 serileri güncellendiği için sanırım öyle oluyor.F10 varken hala sıfır e90 alınabiliyordu...vs
-Birde bu e60'ın dizelleri 177lik olanmı tam fikrim yokta 184lük ise olabilir diyicemde km'ler uçmuş halde ttemiz 5 bence çok zor
-Ben kesinlikle f30 alırdım,hem daha düşük kmidaha teknolojik,daha güvenli,bir yazılımlada içinden geçer e60'ın.Tek eksisi yakıtı olcaktır
her türlü f30 tercihim olurdu ...
E60 eskide kaldı al f30 u sıkıntısız sorunsuz bin satarken çok çok rahat satarsın düzgün e60 bulmak cok zor.attı eski bmw hep masraf kapısı
e60 f30 temizliğinde bulursan kaçırma yoksa yeniyenidir :)