Felaket reklam çıkıyor ve kapat kapat bitmiyor benim telefonda mı bir acayiptik var sitede mi çözemedim? Başka olan var mı aynı durumda
Printable View
Felaket reklam çıkıyor ve kapat kapat bitmiyor benim telefonda mı bir acayiptik var sitede mi çözemedim? Başka olan var mı aynı durumda
sabah banada oldu. bilgisayardan girdigim icin adblock eklentisini yukledim sorun ortadan kalktı.
Cıkıyor evet...
Ben cep telefonundan giriyorum sürekli aşırı miktar da bana da çıkıyor
Sabah sabah bende apple'ı arama sebebi oldu bu olay. Dedim telefona virüs girdi herhalde meğerse site ile ilgiliymiş. En nefret ettiğim şeydir şu reklamlar. Ciddi derece de reklam çıkıyor.
Bende de çıkmaya baslamis bugün. Ama telefonda hic bi eklenti program olmamasina ragmen, reklam cikar cikmaz kendi kapaniyor.
Bende de ayni durum var ?
Bendede bu sabah itibariyle var ama çıktığı gibi kendi kapanıyor anlamadım bu sitede oluyor bitek
Bende de çıkıyor
Çıkmamasıni istiyorsanız
App Store'dan bir içerik engelleyici uygulaması indirin.
Ayarlar > Safari > İçerik Engelleyiciler'e dokunun, ardından istediğiniz genişletmeleri ayarlayın. Birden fazla içerik engelleyici kullanabilirsiniz.
Ben yaptım düzeldi
Gece 04 gibi başladı olay
İlk önce virüs yedim sandım
Sonra farklı tel. Ve tablette aynı olayı görünce
Foruma atak olduğunu anladık, şu anda hala devam ediyor
Suan hala devam ediyor asiri derecede oyun ve iphone reklami var.Sanirim ya saldiri yada ftp virus bulasmis.
Bendede ekrana resim çıkıyor facebok falan yazıyor 1 saniye durmadan flaş gibi çakıp kaçıyor kerata
Dedim noooliiy bu telefona
Şu mesajı bile 10 dakıkada yazdım. Direk anasayfaya atıyor falan. Biri el atsa
Siz yazınca farkettim bende mobilden girdim teknoloji kamera vs reklamları çıkıyor. Pc de sorun yok adblock sağolsun
Bilgisayarda da aynı sıkıntı girmek imkansız yazmak mesele iPhone reklamı geliyor paso düzeltirler eminim
Virüs yedim diye korkan tek ben değilmişim.
Sabah sabah telefonla o kadar uğraşacağıma keşke bilgisayardan girmeyi deneseymişim. Virüs kaptım sandım bi dünya uğraştım.
androidciler:
free addblock browser indirin marketten oye girin.
pc tel farketmiyor hep reklam cikiyor.telden girenler dediğim tarayiciyi indirsin.