Porsche 911 Carrera Hakkýnda Bilgi Ve Piyasasý Durumu
Arkadaþlar merhabalar, konuyu yanlýþ yere açtýysam kusura bakmayýn siteye tam olarak alýþamadým.
Benim konuyu açma amacým hem bilgi almak hemde muhabbet yapalým diye, porsche 997 carrera ilanlarýna bakýyordum bu ilan dikkatimi çekti fiyatý kondisyonuna ve donanýmýna göre çok düþük geldi acaba kaza,bela vb. bir durum mu var ilan bu: Loading site please wait...
Sonra bütün ilanlara baktým carrera2/S ilanlarý oldukça az carrera4/4S ilanlarý çok daha fazla ve model,km,donaným olarak ayný olan carrera2 lere nazaran fiyatlarý daha yüksek bunun sebebi nedir.
Mesela linkini verdiðim araç pazarlýkla ne kadara alýnabilir veya pazarlýk payý varmýdýr, bu aracý aldým diyelim (alamam o ayrý o konuda :) ) ben iþe þirket aracýyla gidiyorum bu arabayý otoparkta yatýrýp düzenli bir þekilde güzelce bakýmlarý yaptýrýp hafta sonu veya yaz akþamlarý kafa daðýtmak için 1 sene kullansam bana çok masraflý olurmu ve zarar edermiyim.
Son olarakta carrera 2 mi alýnmalý yoksa carrera 4 mu alýnmalý ikisini karþýlaþtýrsak artýlarý eksileri nedir carrera 2 alýþtýmýz arkadan itiþ eðlencesini yaþatýrmý yoksa arkadan motor olduðu için çok farklý bir durum mu söz konusu. Bilgisi olan arkadaþlar yorumlarýnýzý esirgemeyin, düþünmekten 3 gündür kafayý yicem hiç binip kullanmadýðým için boþluklarý dolduramýyorum bi el atýn :D