mert5 Nickli Üyeden Alıntı
Geçtigimiz çarşambadan beri aynı sorunla uğraşıyorum inşallah burada bir çözüm bulabilirim ... sorun tam olarak şu ; yakın akarabalarım geçtiğimiz hafta eve misafir olarak geleceklerini söylediler ( ev dediğime bakmayın bir ay önce boya badana tamir tadilat mobilya ne varsa yaptırdık- yenisini aldık, tam keyifle eve yerleştik düzen kurduk ... hop misafir geldi ...
- eee gelsin sanane diyebilirsiniz sonuçta ev ailemin ...
Ama sorun gelmelerinde evde kalmalarında değil, hiçbişey beğenmiyorlar ki ... yatak odasında çift kişilik yatakta yatın dedim yok beğenmediler, salonda yatttılar... (birde utunmadan 5 yıldızlı otel gibi vay efendim kaz tüyü yorgan olacakmış vs ... )
- hadi biraz dişimi sıkıyım dedim ama bugün bardak taştı dişler kırıldı ....
yahu bulaşık makinesine çamaşır suyu atmak nedir ? Bu da yetmez gibi evdeki herşeyin yeri değişti ... çıldırdım
2 günlüğüne bursaya gittiler biraz nefes aldım ... 2 gün sonra geri dönecekler... bu işi usulune uygun nasıl çözülür ? Ben otel dahil bütün masrafları karşılımayı kabul ettim ama yok otel olmazmış ... kibarca memleketim kayseriye kendilerini nasıl gönderebilirim, ben arabayla sırf onlar için 1600 km yol yapıp geri dönmeye razıyım ... ama o da olmuyor ...
Bilmiyorum 2016 nın en saçma konusu olmaya aday ama yaşadığım gerçekten çok saçma ... Apartmanda olmasam bu son olanlardan sonra evi yakıp rahat edecektim ...