The Grand Tour (yeni Top Gear)
Arkadaşlar merhaba bildiğiniz üzere Jeremy clarkson Top Gear'dan kovulduktan sonra yeni bir programa başladılar ismi
The Grand Tour yine bu forumdan da bazılarınızın tanıdığı arkadaşım olan qatrio ile konuşuyorduk olum bunu nasıl izleyeceğiz Türkçe dublajda sevmiyoruz digitürk uzun zaman dublajlı yayınladı ama gerçek tepkileri veremedikleri için keyifli değil mesela James May kızıp clarkson!!! diye bağırıyor ama adamın bağırması bile komik dublajla aynı tadı vermiyordu alt yazılı olması hem biraz ingiliz aksanına kulağımız alışsın istiyorduk neyse buna adam gibi alt yazı yazacak biri vardır inşallah bir yere yüklerde izleriz dedim ikimizde işte bulan birbirine haber versin dedik öle konu kapandı geçenlerde aşağıda link attım siteyi buldum ona attım hem Türkçe alt yazılı hem 720p izleme imkanıyla ve de bölüm yayınlandıkça güncelleniyor yeni bölüm yükleniyor alt yazı fena değil kim yapıyorsa eline sağlık gerçekten büyük emek bize de izleyip keyfini çıkarması kalıyor The Grand Tour izleyenler eski Top gear aynen almışlar demesinler diye mi yoksa telif hakkı mevzusundan mı bilinmez program biraz değişmiş ilk bölüm ve giriş inanılmaz etkiliydi bu konuyu açmak istedim sizin de değerli yorumlarınızı bu konu altında Toplayalım hem de bizim gibi izlemek isteyip bulamayan arkadaşlara yardımcı olmuş olalım.
not:Site sahibini tanımıyorum hiç bir çıkar ve siyasi amaç ile bu linki buraya atmadım teşekkürler...
http://www.otobelgesel.com/turkce-izle/the-grand-tour/