Arkadaşlar bu EK kasa civic ön tampon alt eki, 92 sedan SI (üzerinde sis farsız tampon mevcut) ufak tefek oynamalarla uyar mı...?
Bana HB sisli tampona uyar ama sissiz sedan tamponuna uymaz dediler...Doğru mudur?
Yada HB sisli tampon sedana uyar mı?
Printable View
Arkadaşlar bu EK kasa civic ön tampon alt eki, 92 sedan SI (üzerinde sis farsız tampon mevcut) ufak tefek oynamalarla uyar mı...?
Bana HB sisli tampona uyar ama sissiz sedan tamponuna uymaz dediler...Doğru mudur?
Yada HB sisli tampon sedana uyar mı?
Sedan si ya hb si tamponu takmanı öneririm çok daha güzel olacaktır ancak ön farlar ve çamurluklar tam oturuyormuydu hatırlamıyorum şu an,, işlem gerekiyordu sanırım...
Sedana hb tamponu takarsın ama far altı boşluk kalır işlem gerekir..
parça ilavesi yapman gerekio onunda en kolay yolu fiberdir onunda çatlama garantisi yoktur..ben dede eg hb uardı hb tamponu bulamadım sedan tamponu taktım.Dediğim şekildede far altına fiberden ekleme yaptım boşluğu kapatmak için ama araba düşük olduğu için ekleme yaptığım yerler çatladı..
MAdem hb tamponu olmayacak.EK kasa eki oluyor mu.??En azından direk bikaç işlemle onu takayım...Tampona fazla dokunmadan...
Ustana bağlı kaliteli bi işcilikle güzel olur..ben eski esayıma 2005 vtec2 tamponu takmıştım:-Dherşey olur yapana bağlı yani..
Vala tel den giriom nete link veremem ama google a rnz 16 yazarsan ex arabam cıkar:-)
http://img128.imageshack.us/img128/1196/grnt010jm8.jpg
asker ramcomun esayindan bi kare :D
Ramco sen bi arada merdiven alti spoon spoyler yapiodun bitmismiydi o? :D
HB Sİ sisli Tamponu uyar..Eskişehirde nekadar cok si olmaya başladı ilginç...
Sagolun cenk @ lowrider :-) ben ekleyemedim i oldu
sağol emre:)