Vernik yanığı/soyulması tamiri
Yaklaşık 1 yıl önce yaptığı bir uygulama. Bozulan verniği, boyaya zarar vermeden zımpara, spatula ve tazzikli su ile tamamen temizleyip boya yüzeyini 3000 zımpara ile düzelttikten sonra yeni bir vernik attım. Zımpara yaparak orjinal boya kalınlığına düşürdüm. Sonrasında menzerna ürünleri ile pasta cila işlemini yaptım. Boya ölçüm cihazı ile 105-115 civarı çıkıyor kalınlık, yaptığım günden beri de sıkıntı çıkarmadı.
http://i65.tinypic.com/2nt8in7.jpg
Pasta uygulaması ve vernik kalkması
Alıntı:
Boldenon Nickli Üyeden Alıntı
Bu aracı 1000 tl ücret karşılığı yapmıştım. Arka tamponu da boyadım ama. Beklerim her zaman.
Teşekkür ederim, profesyonel demeyeyim de biraz tecrübeli olmalı bu işi yapacak kişi. Ortamda önemli. Tek başınıza aman diyim :)
Teşekkür ederim, lokal boya, tampon boyama, jant boyama işleri yapıyorum. Boyanın üstüne vernik nasıl atılıyor biliyorum ancak dediğim gibi tamamen deneysel bir çalışma oldu. 1 yıl oldu yaklaşık yapalı şu an bir sorun yok. Tekrar teşekkür ederim cevabınız için.
Ustam merhaba uygulamanizi çok beğendim. Benimde bir yardıma ihtiyacım var. Incı beyazı aracimda bir cizige pasta çekilirken 1 tl büyüklüğünde vernik tabakası zarar gördü ve o bölge matlaştı. Servis komple parçayı boyariz diyor. Acaba bu matlaşan bölge ye lokal vernik uygulaması yapılabilir mi. Daha doğrusu yapabilir mısınız tesekkurler