Belediyeden Koyulan Haciz Hakkında..
Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar;
Bugün girdiğim rutin bir trafik kontrolünde aracıma işyerimin bulunduğu yerel Belediye tarafından yakalama kararı çıkarıldığını öğrendim ve aracı kapattılar.. Belediyede çalışan yakın bir arkadaşıma ulaştım önce öyle bir uygulama olmadığını söyledi ama tabi nafile aracı çektiler.. O arada belediyenin sitesinden kontrol ettiğimde 147.25 tl tutarında bir çöp vergisi tutarı ve Bana daha önce ibraz edilen ancak apartmanın alanını kullandığım için itiraz ettiğim ve itirazın sonucu henüz elime ulaşmayan bir işgaliye borcu gözüküyor. E-Devletten kontrol ettim en son bu borç için Haciz kararı çıkartmışlar hakikatten :)
Kısaca Çöp Vergisi ve İşgaliye den araç kapattıran sanırım nadir insanlardan biri oldum.. Bu arada Belediyede çalışan arkadaş sağolsun birkaç müdürünü aramış sormuş uygulamanın yeni başladığını ve yılbaşından itibaren tebliğsiz şekilde birçok araca haciz kararı çıkardıklarını söylemiş..
Aramızda Esnaf olan birçok arkadaş var kontrol edin Yerel belediyenin sitelerini benim canım bu küçük meblağ için haftasonu haftasonu sıkıldı sizin sıkılmasın...