E90 jant sorunsali abiler yardima ihtiyacim var
merhabalar, arkadaþýmda makyajlý kasa e90 316i var jantlarý 16 inç ve sanýrým replica kötü durumda deðiþtirmek istiyor hem zevkime güvendiði hemde bu iþlerden anlýyorum diye benden yardým istedi benden sizden yardým istiyorum :)
ben istiyorumki arabasý orijinal dursun düzgün görünsün jantý farklý kendisi farklý olmasýn birazda farklý olsun biraz ilanlara baktým radarýma bazý jantlar takýldý onlarýn linkini attým ama güvenemiyorum, jant iþinden pek anlamýyorum kusurlarýný fark edemiyorum jant alýrken nelere dikkat etmemiz lazým.
sahibinden.com - Satýlýk, Kiralýk, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alýþveriþ, Hizmet, Kariyer, Ýþ Ýlanlarý, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, Ýþ Makinesi fiyatlarý - ilan ve alýþveriþte ilk adres
sahibinden.com - Satýlýk, Kiralýk, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alýþveriþ, Hizmet, Kariyer, Ýþ Ýlanlarý, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, Ýþ Makinesi fiyatlarý - ilan ve alýþveriþte ilk adres
yorumlarýnýz çok önemi lütfen esirgemeyin iyi forumlar :)