Turtle Wax All Wheel Cleaner / Jant Temizleyici Incelemesi
Euro arttı, Dolar arttı o arttı bu arttı derken kendimi Bauhaus'ta otomobil reyonunda fiyatlara bakarken buldum. Baktım, fiyatlarda değişiklik olmamış, beğendiğim ürünlerden bir sepet yaptım (1-2 hafta önce alışveriş yaptım belki fiyatlar değişmiştir. :( ), ben Sonax jant temizleyici alırken abi onu boşver sen Turtle Wax All Wheel Cleaner al dediler ve bende hem merak ettiğimden hemde git gel muhabbetimiz olduğundan arkadaşların gönlünü kırmamak adına Turtle Wax All Wheel Cleaner'ı da aldım.
Diğer konulardan da bildiğiniz gibi aslında balata tozunu gördüğünde moraran jant temizleyicileri pek sevmiyorum ama farklı ürün ve fiyatı da uygun diye ürünü aldım ve denedim. Açıkçası, kokusu çok rahatsız edici değildi (ya da benim koku alma reseptörleri hapı yuttu) ve videodan çok belli olmayabilir ama daha ürün jantla temas eder etmez renk değişimi başlıyor böylelikle uzun süre beklemek de gerekmiyor. Üzerinde herhangi bir koruma ürünü olmayan jantları da fırça kullanmadan tertemiz yapmayı başardı.
Sonuç olarak ürünü beğendim ama uzun vadede bu tip ürünlerin zararı olabilir düşüncesi ile çok sık kullanılmaması taraftarıyım.
Turtle Wax All Wheel Cleaner / Jant Temizleyici - YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=5vHfFoJFbGU