Mazda Rx-8'in Uçuk Fiyatı
Herkese merhaba,
Temiz, sorunsuz, düşük tramerli 2.nesil bir rx8-r3 arıyorum. Fakat sahibinden'ki ilanlara baktığımda aylardır satılmayan araçların gittikçe fiyatlarının daha da uçuklaştığını görüyorum. Sıfırı 2012 yılında 88000 tl'ye satılmış bir araba şu an neredeyse aynı fiyat hatta daha fazlasına satılmaya çalışılıyor. Üstelik bu araba deli gibi benzin tüketiyor, motoru çok hassas, alacak kişi son sahibi oluyor. Rx-8'lerin s2000 gibi ciddi bir fan kitlesi de yok. Ama bütün bunlara rağmen sanki satıcılar satmak istemiyorlarmışçasına birbirlerinden görüp fiyat yükselterek devam ediyorlar. Hatta bir kere toplanıp ortak bir şekilde fiyat yükselttikleri de olmuş. Ama tabii ki kimse almamış.
Ben arabanın eksik yanlarını kabul ediyorum. Bu şekilde yine de alıcıyım ama aracın değeri maximum 70-75 aralığında olmalı. O da eğer temiz ve neredeyse her rx-8'e takılan aem filtre gibi ekstraları varsa.
Bu arabanın 1-2 sene önce temizi 65 civarlarına satılmış. Fakat birkaç gün önce 80bine satmaya çalışan bir galeriyi aradığımda eskiden bu fiyatlara satıldığını ama artık fiyatların arttığını söyledi ve 1 hafta geçmede ki 80bine satmaya çalıştığı arabayı 86bine çıkardı.
Siz bu konu hakkında ne dersiniz? Sizce dediğim özellikteki bir rx-8 kaç bine alınmalı? Normal fiyatlı bir rx-8'i nereden bulabilirim?