-
F30 Renk Tercihi?
Arkadaşlar selam
F30 lci almayı dusunuyorum ancak renk konusunda bir karara varamadım sizlere danışmak istedim.
Eski aracım f20 m paketti o beyaz olduğundan dolayı beyaz istemiyorum. Estroil bolca sayıda olduğu için onude elledim. Önceliğim siyah ve füme ama Kırmızı bir araç buldum fakat kararsız kaldım. Kırmızı polo gti ım vardı çokta seviyordum ancak f30 da biraz kararsız kaldım. :)
-
1) Kırmızı
2) Füme
3) Siyah
...
-
Füme veya Kırmızı güzel duruyor.
-
-
F30 hem kırmızı hem estoril vardı bizde düşünmeden alacağın tek renk bence füme
-
önceliğim kırmızı olurdu sonra füme siyahıda güzel ama siyah renk arabayla uğraşmak zor :)
-
M paketse kırmızı
burda en güzel örnekleri var :D
Ozan CELENK (@zanphotography) • Instagram photos and videos
veya gümüş gri diyorum :)
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
-
Fikir olur belki, ben çok severek almıştım zamanında bu rengi. Gayet sınırlı bir renk etrafta fazla rastlanmıyor.
-
Bu arada Araba m paket olucak yazmayı unutmusum :)
-
İlk aldığım F30 Melbourne red diye geçen renkten almıştım, şimdi Estoril blue..
Sıfır sipariş versemdim Tanzanıte Blue yada Glacier SİLVER tercih ederdim.
-
M paketse füme alınmalı. M performance lip difizör bagaj üstü spoiler carbon çok hoş olur. Kırmızı mavi beyaz çok sayıda var.
-
Kırmızı,imola olsaydı kesin kırmızı derdim ama Melbourne kırmızının tonunu sevemedim nedense..
Şahsi tercihim siyah olurdu.
-
http://i.hizliresim.com/378W14.jpg
Seçeneklerde var mı bilmiyorum ama ilk tercihim bu olurdu.İkinci seçenek imola red. Estoril efsaneydi ,her yerde sıklıkla gördüğüm için eskisi kadar hoşuma gitmiyor.
-
-
arkadaş var olan renklerden soruyor sanırım bende bu bej F30 kim alıyor diye soruyorum kendi kendime çok güzel bir renk ama memleketimin insanı tercih etmiyor nedense
tercihim
mavi
füme
beyaz
şeklinde olurdu içi kesinlikle bordo recarolu yada bej deri recarolu koltuk olmalı ve nbt ekranı :)
-
kırmızı iyidir çok yok ortalıkta. Estoril ve beyaz direk ele , füme de çok koyu göstermiyor kendini sevdiğim halde tavsiye etmem.
-
Mineral silver kısmet oldu bana çok memnunum aracın renginden tavsiye ederim.
-
-
Siyaha ne diyorsunuz arkadaşlar? Comfort pakette cok oldugu için siyah çok tercih edilmiyor galiba