2008 Range Rover Sport sağ ön rulman numarası nedir? Servis parça numarasını veriyor ama rulman numarasını vermiyor. Araç Gelibolu'da ve servis falan yok malesef.
Rulman numarasını bilen veya idareten takılabilecek uygun rulman kodunu bilen var mı?
Printable View
2008 Range Rover Sport sağ ön rulman numarası nedir? Servis parça numarasını veriyor ama rulman numarasını vermiyor. Araç Gelibolu'da ve servis falan yok malesef.
Rulman numarasını bilen veya idareten takılabilecek uygun rulman kodunu bilen var mı?
parça kodunu googla yazın eşdeğer rulmanlar ve ölçüler çıkar bazı sitelerden
aracın şase numarasını yazarsan yardımcı olabılırım
eğer benim jaguar gibiyse dua edinki olmasın rulman porya ile bütün olabilir.. porya ile bütün ise bayağı bir pahalı oluyor.. sadece rulman değişmiyor poryaile beraber değişiyor. inşallah değildir..
rulman porya ile bir. maslak sanayide 200 tl ye almıştık bikere ama dükkan adı falan hiç aklımda değil kayış rulman ıvır zıvır parçalar satan bi dükkandı
200 tl ise bedava bana jaguarın yan sanayisine 600 tl demişlerdi orjinal parça 1200 tl idi..
Porya ile bilya beraber, bu hafta içi aldım rulmancıdan . Orjinal kutusunda servis malzemesi 600TL idi . Farklı bir marka söyledi ama tercih etmedim . İstanbulda neredesiniz ?
LR076692 Servis fiyatıda 1420TL
http://www.brit-car.co.uk/shopimages...0/LR076692.jpg
lrcat.com'dan kontrol etmenizi tavsiye ederim.