https://www.youtube.com/watch?v=kxUn0aRHwNM
Yok Boyle Arac Satış Sistemi! Japonya'da 2.El Araba Alım - Satım (Guncellendi) - YouTube
Bugün tesadüf gördüm, ne güzel sistem yapmýþ adamlar.
Printable View
https://www.youtube.com/watch?v=kxUn0aRHwNM
Yok Boyle Arac Satış Sistemi! Japonya'da 2.El Araba Alım - Satım (Guncellendi) - YouTube
Bugün tesadüf gördüm, ne güzel sistem yapmýþ adamlar.
Bugün tesadüfen gördüm, ne güzel sistem yapmış adamlar.
Bizde gelişmiş ülkeyiz ya tabi. :) Adamlar atom bombası yemesine rağmen nerelere geldiler, helal olsun..
Beyaz Sistem de 2. el araçları bu şekilde benzer bir müzayede ile satıyor. Tabi bizde 10-15 saniye sürmüyor, uzadıkça son saniyelerde fiyat yükseldiğinden sündürüyorlar :)
soran olursa onlar gavur biz müslümanız
Oranın Ünal Turanı RWB düşünün artık aradaki farkı :)
yerleşebilme imkanım olsa bir dakika bile düşünmeden gideceğim tek ülke.
Çok güzel bi sistemleri var, çok şeyi aşmışlar.
bizde 100 bin km onlarda 70 bin :D takıntısı varmış.
Oralarda doğsaydık ne olurdu sanki
hani boya ölçme cihazı ile araç başına gelen yengeçlerden yok, hani nerde alırken satıcı anahtarı alıcıya uzatırken çekilmiş resim ??? ne 15 i 5 saniyede harcadılar prius u..... olmaz böyle ticaret.
Bir ara youtube kanalını kapatmıştı bu japonik ailevi sebeplerden dolayı, tekrar açmış demekki.. Japonyadaki Türk elçisi gibidir kendisi, kaliteli yayın yapar
13bin€ her şey dahil r34, yanlış görmediysem extra jant lastikte var, ama motor kapağı ilginç geldi.
Esasen bence de yanlış o şekilde yaftalamak ama bu şekilde konular açılınca kanalı kapatıp, on binlerce izlenen o kadar videosunu kaldırınca herkes kuşkulandı..
Aynen Aksel o şekilde açıklama yapmıştı ancak işin gerçek yüzü o değildi. eksisozluk'te felan konu açılmıştı buna dair. Adam iyi gidiyordu sempatikti ama sonra tası tarağı toplamak deyimini gerçekleştirdi. Hani ailesine vakit ayıramıyorsa yeni video çekmez olur biterdi. Ancak yüklenen tüm videoları kaldırıp, kanalı kapatınca ki bir de fenomen olma yolunda giderken, söylentilere hak vermedim değil.. :)
Bu arada sen napan ne eden Aksel beaa? :)