-
Sinan's Turbo S2000 -Fotoğraf çekimi-
-
Angoranın karşısındaki migros kapalıda çekmişsiniz galiba... güzel olmuş resimler :)
-
Başarım ellerine sağlık valla saatlerce uğraştın. Çok güzel olmuş fotolar. Arabama tekrardan aşık oldum :D
-
masallah kazasız belasız cok hos duruyor
-
kaput ve kotuklar süper olmuş sinan kazasız belasız kullan, başar eline saglık fotograflar için;)
-
maşşallah sinan çiçek gibii oldu kazasız belasız
-
Araç çok güzel emekte verilmiş maşallah kazasız belasız sürüşler diliyorum..
Böyle kaliteli bi s2kda önlerde neden marshall lastik tercih edilmiş farklı bi esprisi mi var?
-
Masallah arac cok cok guzel cekimler keza oyle guzel gercekten,ancak ya blue balance`ta yada white balansta sorun var,yada ps kullanirak render`den paralel direction kullanilmis :o Mavi mavi pek hosuma gitmedi :o Tercih meselesi yanlis anlasilmasin :)
-
araba guselde cekimler olmamis . renk ayari felan tutmamis . keske autoda cekseydin en azindan . masallah sinan :)
-
Alıntı:
/////ΛLPINE® Nickli Üyeden Alıntı
Araç çok güzel emekte verilmiş maşallah kazasız belasız sürüşler diliyorum..
Böyle kaliteli bi s2kda önlerde neden marshall lastik tercih edilmiş farklı bi esprisi mi var?
+1
Konuyu görür görürmez aynı soruyu sordum bende? öyle denk geldiği için şimdilik filan mı taktınız yoksa böyle mi kullanıyosunuz? :)
bu arada aracın tek kelimeyle harika gözüküyor, kazasız belasız güle güle kullan ;) intercooler süper gözüküyor
-
sagolun arkadaslar bu renk tonu hoşuma gittiği için böyle çektim.. Doğrudur beğenmiyen olabilir ;)
-
3. resimdeki bayan arkadaş tanıdıkmı yoksa odamı çekime gelmiş :)
gerçekten çok başaralı olmuş tebrikler...
-
Guzel cekim olmus eline saglik..
-
araba kendıne gelmıs yaw. masallah.
-
-
kanka masaalllahh yyaaa cok fena oldu recarolar yıkıyor gülegüle bin anlam veremdigim tek parca marshall marka lastiklerin :D
-
başar güzel olmuş eline sağlık.sinan bi ara bi görüşelim yaw:D
-
lastikler ve vites topuzu haricinde güzel bir araç
-