G_TT_I Nickli Üyeden Alıntı
Derbi/aprilla olarak avrupada satiliyor, evt cin uzantili fakat avrupa firmasi kendi adini koyarak satacagi icin tabiki kalite standartlarinda yuksrda uretim yaptiriyor, avrupada montajlayip kendi uretimleri gibi satiyor, getiren ve servis veren firmalar vespa, piagio yaptigi icin merdiven alti yerlere girmiyorsunuz, derbi oldugu icin bakim fiyatlari ugur vs den aldiginiz servis ucreti ile esdeger.
Vespa servisine gitmek ile mondial servisine gitmek arasindaki farkin degerini bilemezsiniz, cok kelepire getirmek isterseniz sonucta diger markalarin parcalari oluyor onlardan tedarik edip takabilirsiniz.
Rahatlik konusunda daha rahat motor belki cbf dir hic binmedim.
Kafadan bakinca honda nc ve naked ler gibi kirmizida olunca anlamayan lar iyi bir motor edasinda bakiyor, anlayablar aaa nasil vs gibi sorular ile geliyor.
Ben uzun sure sirket araci sag sola gitmelik evrak yollamalik kullandim, motor alip almamak arasinda kalan bir arkadasim satin aldi yaklasik 1 senedir biniyor, bu yaz satip direk buyuk motor alma pesine girdi.
Yaklasik 3.5-4000tl'ye pcx den belki az yakan bir makine alirken servislerin bildigi bikac onemli ayrinti var onlari ogrenin hic bir sikinti olmaz