Öncelikle SelamınAleyküm arabaya talip çıktı geldiler sonradan adamlar almaktan vazgeçti gittiler bu sefer yedek anahtar adamlarda kaldı ve vermiyor ne yapmalıyım izlemem gereken yol nedir ? Aracım 2012 VW Caddy.
Printable View
Öncelikle SelamınAleyküm arabaya talip çıktı geldiler sonradan adamlar almaktan vazgeçti gittiler bu sefer yedek anahtar adamlarda kaldı ve vermiyor ne yapmalıyım izlemem gereken yol nedir ? Aracım 2012 VW Caddy.
Polise neden gitmiyorsunuz? Artı anahtar çalındı mı, adam vermeyi mi unuttu; konu kendi içinde çelişkili
polise gidebilirsiniz.
polise gidebilirsiniz.
Vermiyor ne demek.. Arabayı kimsenin bilmediği biyere çekin ve tek bırakmamak kaydı ile polise durumunuzu izah edin..
Olmadı mı diğer farklı yolları deneyin hee o da mı olmadı..
Komple kilit immo vs değiştirin
Telefondan kamera kaydından onlar ulaşır sen merak etme..
Hırsızlıktan bi farkı yok bu işin fakat aracın satışını vermeden imza atmadan yedek anahtarı yada al araba sende kalsın falan demek şu zamanda çok mantıklı şeyler değil
Yedek anahtar neden adamda ve foruma yazmadan önce neden polise gitmediniz?
ben de merak ettim yedek anahtarın adamlarda ne işi var?
Aynısı benim bir abimin başına geldi. İsim vermeyeyim illaki tanıyan çıkacaktır. Bahçelievlerde nargile kafesi var bu abimin ve ihaleden araba alıyor kendine 88 K Tl'ye. 6 ay sonra aracı çaldılar dükkanın önünden. Adam güzelce gelip anahtar ile kapıyı açıp çalıştırıp gitmiş. Kilit vs. takın direksiyona kısa vadede. Sonrada komple düzeneği değiştirin.
Arabaya bakmaya geldikleri zaman sordular bizde çıkardık gösterdik o arada cebine koydu expertize gittik sonra Noter'e noterde araba trafikten men olmuş haberimiz yoktu Cuma günü oldu bu olay haftasonu işlem olmadığı için adamla anlaştık Pazartesi geri trafiğe sokup satış yapıcaktık trafiğe soktuk aracı adamı aradı adam 3.000 TL aşağı rakama alıyorum dedi fazla vermem dedi ondan önce Noter'de istediğimiz rakamı veriyordu. Bu telaş içinde bizim zaten hiç aklımıza gelmemişti kaldı onlarda aradık mesaj attık istedik vermedi.
Ulan piyasada ne o.ç insanlar varya.
3000tl aşağıya pazarlık yap bari 2000 olsun de inandırıcı olsun
sonra buluşun buluşmaya emniyetle git işlem yaptır
3000-tl yi kabul eder, adamları ayağıma getirtir, 6000-tl lik döver anahtarı alır, sepetlerdim..