Bugun trafik sigortası yaptıran var mı acaba fiyatlar gerçekten düştümü?
Printable View
Bugun trafik sigortası yaptıran var mı acaba fiyatlar gerçekten düştümü?
az önce yeni aracım için sigortacımdan fiyat aldım.....
gecen sene 2004 rc ye 580 tl yaptırdıgım sigorta
bu sene 2000 rs e 589 tl fıyat verdi...
söyle birseyde var. gecen sene en uygun sigorta fıyatı 540tl şimdi 480tl....
Kuzen geçen hafta araba aldı. Sigortacı geçen hafta yüksek çıktı diye pazartesi ara tekrar bakalım dedi aynı fiyat çıktı.
Zamlanmamis olmasi da bi indirim sayilabilir Turkiye dw
https://teklif.sbm.org.tr/trm-teklif...leme/sorgu.sbm
Buradan sorgulama yapabilirsin
dustu dıye bırsey yok, alt taban ust tavan belırlenıyor. alt taban 400 kusur ust tabanda 2000 lı bısı. bunun ne altına ne ustune cıkıcak ne olursa olsun. asıl konu sıgortacılar tc kımlık uzerıne sıgorta olayının gerceklesmesını beklıyolarmıs usadakı gıbı. kısının kendı gecmısıne gore prım cıkması olayı olacakmıs yakında. arac ustune sıgorta olmayacakmıs
fiyatlara hiç birşey olmayacak da bugün sistemler hep kapalıydı
bugün babamın üzerine sıfır indirimsiz 798 tlye yaptırdım
Düşmez, düşmeyecekte. Sadece kafa bulandırıp sigortacıları darlamaktan öteye geçemiyolar. Ucuzlıcak diye açıklama yap, ee sonra ? İnsanlarda napsın düşecek diye bekliyor. Bıkmadılar milletin aklıyla cebiyle oynamaya
28 mart'ta 782 liraya sigorta yaptırdım. Şimdi sorguladım, yine aynı fiyat çıktı.
** Yalnız ethica sigorta 50 lira uyguna yapıyormuş. Seneye düşük fiyat verirlerse düşünürüm bu firmayı. Hatta diğer aracım için 560 lira teklif verdiler (eylül ayında 750'ye yaptırmıştım sigortasını.)
Öyle de saçma.. ben ayda yılda bir iki kez araba sürücem diye niye yıllık zorunlu sigorta yaptırayım ki. Benim şuan üzerime araç yok ama her gün araba üzerindeyim. Bütün ehliyet sahiplerinin her yıl zorunlu olarak sigorta yaptırması, araçlara yapılmasından daha fazla olur.
alt taban üst taban ne demek ya biraz önce x-trail e kasko ve trafik sigortası yaptırdım kasko full 1000 TL trafik 430 bu ne demek ya 430TL ne demek çarpışan araba 2000 ödesin ben 430 neden böyle adaletsizlik var 15 senedir bir kuruş almadım sigortadan.
Çarpışan araba gibi gidenler araba alamasın ya da versin 10.000TL ben onu neden sırtımda taşıyorum. Bide şu kiralama şirketi arabaları arttıkça sorun daha da büyüyor adam 2000TL'ye sigortalatıyor ohhh ne ala sigortanın kiralama şirketlerinden veya çarpışan araba gibi kullananlardan ettiği zararı bizden çıkarmasından bıktım.
@ahk
Kiralık araçların sigorta kapsamı ve dolayısıyla primi yüksek diye biliyorum. 2 binden fazladır yani.
şirket araçlarına çıkan rakamlar ile şahıslara çıkan rakamlar zaten farklı oluyor. aynı marka model araca sahip olsanızda şahıs aracı olduğu için sizinki daha uyguna çıkar.