Canına yandığım dayının o güzel iç anadolu şivesini dibine kadar konuşması ve bir anda sinir boşalması yaşayıp kime saldırdığı belli olmaması :D Güldürdü bu kadar sinir stresin içinde beni :)
https://www.youtube.com/watch?v=bB3dMwSYIoA
Printable View
Canına yandığım dayının o güzel iç anadolu şivesini dibine kadar konuşması ve bir anda sinir boşalması yaşayıp kime saldırdığı belli olmaması :D Güldürdü bu kadar sinir stresin içinde beni :)
https://www.youtube.com/watch?v=bB3dMwSYIoA
vay hıyar herif.. bir sportline ı daha piyasadan yok etmiş :D
az daha vuraymış babası :D
şakası bir yana umarım polodaki kişinin ciddi birşeyi yoktur.
Türkiye dedirten olaylara ek bir olay daha :)
baba gibi baba köşemizde bugün :D
Mikrobun çocuğuuu
Burası hastahane mi :D ?
ulan düşünün araba ne kadar değerli artık insanlar için, baba oğlunu hastanelik edebilir derecede değerlendi canına yandımın ülkesinde teneke parçaları.
üç kez izledim ilk kafam karışdı kim kimin babası falan şimdi anladığım bu beyaz araba adamın o servise koşuyor servisde adamın .. servisin içinde oğlu falan var herhalde oğlu bir bahane ile birinin babasını hastaneye götürücez diye arabayı babadan almış kazayı yapmış ordaki tırıda yan devirmiş .. sonra bu adam o servisle gelmiş .. anladığım bu ..
yalnız olayda ufak bir olay değil koca tırı devirmiş ..
Babamın arabasını muayneye götürürken 2016 bi passat otobanda sağdan vurdu. 2 kapı hasar aldı, babamı aradım kaza yaptım diye.
Aramızda geçen diyalog
+baba kaza yaptım.
-Sende birşey var mı?
+Yok.
-Ama 2 kapı gitti
+Sana birşey olmasın da arabanın da kapısının da...
Herkes malına değer verir. Fakat hayatta mal varlığından önemli şeyler var. :icon_tup:
eskilere bakma sen. zorla çocuk yaşta evlendireni mi dersin. çocuk altına kaçırdı diye dayak atan babaları mı dersin. ıslık çaldı diye çocuğunu döven adam gördüm ben. neymiş? şeytan geliyormuş ıslık çalınca. ben şeytanın bile çocuk dövmediğinden adım gibi eminim oysa ki. kaldı ki halâ bu kafada insanda çok tabi malesef akrabalarım bile var. o yüzden eskilere çok bakmamak gerek.
ancak şundan eminim şu devirde sen bile sinirlenirsin oğlun 1-2 yaşındaki passatınla kaza yapsa. niye? çünkü 2nci eli bile 100binden daha pahalı bir araç. burada 20-30bin tl eden araba malesef türkiyede 100k ediyor en az.
aynı şey başıma sırbistanda gelse belki bu kadar tepki vermem evladıma. ancak türkiyede bende söz veremiyorum kendime kızmam diye.
Mal canın yongasıdır beyler.
dayı yalan söylenmesine kızmış 100k diye dillendirdiği arabayı vermezdi yoksa
Adamı hemen yargılamak doğru değil bence.Çocuğunun yaşadığı hayatı ve ailesine yaşatmış olabileceklerini bilmiyoruz.Yaptıklarıyla arabadan değersiz hale gelecek bir evlatlık mazisi vardır belki.
Aracin marka modeli nedir passat mi ?
Bende 16 yasinda arabayi kacirmistim sokak arasinda donerken tampona vurdular. Babam dinlene dinlene dövmüştü beni. Arabaya bisey oldugu icin değil okula gitmemistim araba kapıda diye. Niye okulda degilsin de burada haytalık yapıyorsun diye dövmüştü. Baba bu döver yani :D