merhaba arkadaşlar haziran gibi 2 3 gece konaklama yapıcağım. romantik butik tarz denize yakın çift için önerebiliceğiniz otel varmı daha önce giden varsa yorumlarınızı bekliyorum.
Printable View
merhaba arkadaşlar haziran gibi 2 3 gece konaklama yapıcağım. romantik butik tarz denize yakın çift için önerebiliceğiniz otel varmı daha önce giden varsa yorumlarınızı bekliyorum.
Bölgenin en iyi oteli ;
Mola Cunda Otel
butikler aşırı fazla fıyatlar
İki sene önce gittim Cunda'ya.Otel bulamadım,en son biri dedi ki:"Şuraya yatak atarım,adam başı 250 olur."Şura dediği yer de avlu gibi bir şeydi.Koydum mazotu,doğru Kayseri.:)
İlle cunda şartı yoksa, sarımsaklı taraflarına bakın otele, mesafe olarak pek bi mesafe yok zaten aracınız mevcutsa.
midilli ye geç direk
pamir otel butik oteldir oda sayısı azdır. Ama yemekleri odası manzarası mükkemmeldir :) tavsiye ederim balıkçılara inen tek şeritli yolda sağ tarafda.
Cunda butik otel ayağına düdükleyebilir.
Sarımsaklı iyi bir alternatif. Denizi de çok güzeldir.
Sarımsaklarda yazlığımız var. Senelerdir gider gelirim. 2-3 hafta önce Cunda'ya haftasonu kaçamağına gittik. vrodi otelde kaldık. Bahçesi falan keyifli. Çocuk olunca bizim için bahçe kriterdi. Fakat Deniz için cunda yerine sarımsaklıyı tavsiye ederim.