-
Peugeot 406 Coupe 3.0 V6
-
Konuyu okuduktan sonra sahibinden de 406 coupe bakanlar el kaldırsın ;)
Maşallah çok iyi.
-
Maşallah kazasız belasız. Taze bir pejocu olarak çok beğendim.
-
Maşallah kanka yine güzel bir aslan almışsın. Kazasız belasız iyi günlerde kullan.
-
Abi hayırlı olsun. Biz de niyetliydik buna, aradık satıldı dedi adam :) Yabancıya gitmemesine sevindim gerçekten.
-
Hayırlı olsun Özgür, maşallah bayağı güzel duruyor.
-
Maşallah abi, acaip temiz duruyor. Düz borulu - egzozlu olanları falan izlemiştim youtubeda, resmen senfoni oluyor.
Kazasız belasız günlerde kullan.
-
Ahhaha bu peugeot batağı bizi bitirdi be reis guzel günlerde kullan :)
Su koltuk dalga dumenini benim arabaya da koysalarmış iyiymiiis
-
bugünün a5 coupe si neyse 406 coupe de odur bence on numara araba .. güle güle kullan çok güzel doğru bir tercih..
-
3.0 v6 fransız coupe
Formül harika
Maaşallah
-
Yahu arkadaş sen araba alma artık r9 varken piyasayı yükselttin , corsalar senin yüzünden tavan yaptı, vs vs vs şaka bir yana güle güle, güzel günlerde kullan kazasız belasız . Tadını çıkart Coupe arabanın çok değil 3-5 vakte düğün dü enikti cücüktü sw yada mpv bakarken bulacaksın kendini :D
-
Abi vallah takdir ediyorum ne kadar aklımda fantazi varsa gerçeğe döktün :D 607 ve 406 coupe ilk çıktığından bu yana içimde ukteydi. Maşallah kazasız belasız birde koktuk hepsindemi o şekilde hareket ediyor yoksa elettirikli olanlar varda onlardamı o şekilde :)
-
Koltuklara oturup uyuyasım geldi :D . Resmen konfor akıyor. Güzel günlerde kullanın...
-
hayırlı olsun Özgür iyi günlerde kullan bence fransızların yaptığı en şık tasarımlardan
-
Hayırlı olsun bro. Fantastik adamsın vesselam :)
-
Güle güle kullan Özgür, ic-dıs renk uyumu gayet güzel aracın. :)
-
Bu hayatı yaşıyorsun abi. Başka diyecek bir sözüm yok.
-
İçi dışından güzelmiş.Güle güle kullanın. Maşallahı var.
-
Elektrikli koltukları kıskandım🙄
Masallah, zamaninin ötesinde bir araç