[ErgenDrive 2] 2016 Ford Focus 1,5 Tdci PWS | Test (Mutevazı haylaz) - YouTube selam millet uzun zamandýr yapmayý planladýðým þeyi sonunda yapmaya baþladým umarým beðenirsiniz :o eleþtirilerinizi bekliyorum. sonraki videoda düzeltebilmek için
[ErgenDrive 2] 2016 Ford Focus 1,5 Tdci PWS | Test (Mutevazı haylaz) - YouTube selam millet uzun zamandýr yapmayý planladýðým þeyi sonunda yapmaya baþladým umarým beðenirsiniz :o eleþtirilerinizi bekliyorum. sonraki videoda düzeltebilmek için
keþke videolar bölümüne de bi bakaydýn. orda da böyle videolar var, çok güzel bak valla
Üyeliði kim onayladý xd
maþallah sende nekadar yeniymiþsin :D
ulan ben 19 yaþýmdayken diye cümleye gircemde hayat çok kýza,zaman kýsýtlý.Good luck bro diyorum sana.(en südyen açamayan cinsinden)
saðol sanada :). valla muhtemelen sen 19 yaþýndayken ne yaptýysan bende öyle olacaktým ama ben gözümü çok kararttým :) okula sabah akþam yürüyerek gidip geldim yeme içmeyi evden saðlayýp harçlýklarýmý biriktirdim. normalde bana araba kiralanmýyordu yalvar yakar tanýtým yapacam falan ayaðýna kiraladým. gün boyunca test ettim ayný günün akþamý mezuniyet vardý o iþi hallettik mezuniyeti hallettik baloda kavga çýktý falan saat gece yarýsý 1e kadar imaným gevredi. sonra sabah 4 e kadar test çektim. arabada mazot kaldý sabah 8 de teslim etmem gerekiyordu arabayý o mazotu bitirecem diye sabaha kadar gezdim arabayý teslim ettikten sonraki o yorgunluk hazzý inanýlmazdý be abiler... kendi biriktirdiðim parayla kendi emeðimle tek baþýma tam anlamýyla bi test çekmiþtim.
Tebrik ederim kardeþim ileride daha da gelistirirsin kendini. Mersinde bir sýkýntýn olursa @MK8800 a ulaþ.
Tebrik ederim dostum, kendine olan özgüvenine hayran kaldým. Umarým iyi yerlere gelirsin, kendini daha da geliþtirirsin. Yolun açýk olsun.
Emeðine saglýk ..
Medeni cesaretinden ötürü tebrik ederim. Her ne olursa olsun araba falanda kiralama. Sýkýntý yaþarsýn Allah korusun.