Adamlardaki rahatlığaa bakın helee :)
Printable View
Adamlardaki rahatlığaa bakın helee :)
saki yaptırırken kaza riskine son veren teslayı canı gönülden kutluyor başarılarının gelmesini diliyorum.
Kasislerden de çapraz geçiyorsa tamam.
Ben daha hız sabitleyicisi'ne alışamadım adamlar direksiyonda uyuyolar tövbe bismillah :D
Valla ıyı cesaret ben teknolojıyı severım ama bu kadar guvenmem :D
Videoyu bizimkiler çekse, koltuğu yatırır, ayaklarını dışarı çıkarıp çekmeye çalışırlar. :D
Bizde olmaz öyle şeyler :)
otonom teknolojisinin amacı zaten insansız sürüş.. mercedes bmw volvo vw toyota hyundai aklınıza gelebilicek bütün büyükler bu konuda çok ilerdeler.. şu anda piyasadakiler ilk nesil .. ikinci üçüncü nesilleri 5-10 yıla kalmaz insanı artık tamamen saf dışı edicek akla yeteneğe sahip olur..
Kayınvalideyi evine bırakabilen, önemli günlerde konuşup hal hatır soran, hanımı alışverişe götüren, gerektiğinde mutfak alışverişini yapabilen, şeride yandan kaynak yapana yol vermeyen Tesla çıkmadığı sürece benden ekmek çıkmaz :D :D
Sanırım kast ettiğin bu :D .. orda oturan bayanı kayınvalide olarak düşün arabaya komut vericek evladım migrosa gidelim.. arabada tamam annecim migros diyicek :) . şaka maka derken bu teknoloji 5 seneye kalmaz araçlarda olucak artık şöför tamamen saf dışı kalıcak.. 10 senede full yayılır..
https://www.youtube.com/watch?v=2MDquvBBvSY
-abi canın sıkkın gibi çekeyim mi sahil şeridine ?
+ iyi hadi çek bari muhtemel gelecekti diyaloglar :D