Selamlar aracıma yazılım yaptırmayı düşünüyorum da araştırırken bu markaya denk geldim sanırım vag konusunda özelleşmişler daha önce yaptıran oldu mu tavsiye eder misiniz teşekkürler :) araç. a3 1.6 8v
Printable View
Selamlar aracıma yazılım yaptırmayı düşünüyorum da araştırırken bu markaya denk geldim sanırım vag konusunda özelleşmişler daha önce yaptıran oldu mu tavsiye eder misiniz teşekkürler :) araç. a3 1.6 8v
araç atmosferik olduğundan yazılım tarafına para harcamamanızı tavsiye ederim :)
Ne kadar bi güç kazanacaksınız bu işlem sonrası? Fiyat fayda olarak atmosferik motorda gereksiz diye düşünüyorum bende.
Atmosferik araça zaten ABT yok , custom birine yaptırsanız bile alacağınız 10 hp oda inanırsanız :) Boşa paranızı harcamayın derim motora
Boşa paranızı harcamayın
A3 8V yazmışsınız biz onu 1.6 8subap eski tip a3 anladık :D
ABT ye gerek yok bencede.. mis gibi yazılımcılarımız var..
Oha ben nasıl düştüm oyuna 8v diyince kasa kodundan ziyade kafam hitler motora gitti :D
Motorlarımız aynı bendede Golf 7 1.6 TDI var. Şu an 80.000km deyim. 32.000kmden beri yazılımlı.
Youtube kanalım : smoke motion
- YouTube Burda denediğim araçları izleyip az çok fikir sahibi olabilirsiniz.
Sormak istediğiniz varsa cevaplayabilirim kendi tecrübelerim dahilinde , Yazılımsız TDI motora binilmez onuda söyleyim :)