Crystal Concept C&p Clean And Protect Incelemesi
Konuya nasıl başlasam bilemedim. Klasik olacak ama Crystal Concept C&P için Japon yine yapmış yapacağını diyebilirim. Ürün halen satışta değil, sağolsun Ahmet abi bana sample gönderdi. Bende 2 otomobilde ürünü denedim. Kendi aracımda kapı trimlerinin yarısına ürünü uyguladım ve 2 aydan fazla geçmesine rağmen hiç el değmeyen yerlerde ürünün halen varlığını sürdürdüğünü gördüm. Sürücü kapısına kol dayadığım için o bölgede ürün biraz etkisini yitirmiş gibi gözüküyor.
Subaru'nun sadece 2 kapısında ürünü uygulamıştım. Dacia'da ise dış plastiklere, iç plastiklere, suni deri döşemeye ve lastik yanaklarına ürünü uyguladım. Sizlere önce bu uygulamaların videosunu paylaşacağım. Subaru'daki uygulamaya ait video ve fotoğrafları da ilerleyen günlerde buraya upload ederim.
Ürün görüntü itibariyle oldukça sulu zırtlak ama pad'e döktüğünüzde ise çok yoğun olduğunu anlıyorsunuz. Hafif ve değişik bir kokusu var, silikon içermiyor. İç plastiklerde minimum 2 ay süre koruma sağlıyor, dış plastiklerde minimum 1 ay koruma sağlıyor, lastiklerde minimum 2 hafta etkisi var.
Deri döşemede ise yine minimum 1 ay etkisi var.
Gelsin video
Crystal Concept C&P - YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=PmxiK59qSeM