-
FiT Şimdilik son Haliyle...
-
farklı bı jant secımı ıle daha guzel bı hal alabılır.. masallah kazasız belasız..
-
güzel ve sade olmuş çok şık kazasız belasız
-
Maşallah melih cok güzel ;)
-
çok güzel,şık ve sade..Kazasız belasız..
-
Masallah guzel arac,vti ve ya civic vtec2 jantlarıyla daha orjinal ve hos durabilir:)
-
Guzelmiş..can sende iyi cıkmışsın allah kaza bela vermesin :)
-
maşallah cok guzel duruyo iii bi jant secemıyle cok dah guzel durur
-
Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar. Vtı jant düşünüyorum belki vti jantıyla değiştirebilirim jatı:)
-
güzel araba maşallah..jant seçimi biraz daha farklı bir model olabilir ama tabiki zevk meselesi
-
Aynen az ofsetli bir jant çok güzel gider. Ön tamponada bir dil eklerseniz mükemmel durur. Marşpiyere göre biraz havada kalmış ön tampon
-
Alıntı:
Baran^ Nickli Üyeden Alıntı
Guzelmiş..can sende iyi cıkmışsın allah kaza bela vermesin :)
:D :D yakalandık .. çekimler sırasında sigara içiyoduk o arada çıkmışız fotoların içinde :D
-
biraz daha yerlen bir olsa birde aem plakalık ve kare plaka daha güzel olur gibi kazasız belasız
-
avcılarda sahanın orda otoparkta geçn gece park ettgmde görmştm sbh alırkn çok güzl duruodu
-
-
herzaman goruorum bu aracı kazsız belasız :):) kıymetını bıl yanıı o bi fitt :D:D
-
jantlar farklı olsa daha guzel olabılır kazasız belasız bınnme dılegı ıle
-
Arkadaşlar jantlar yakından daha hoş duruyor:) Çoğu kişi öyle diyo yani:) Jantlarımı seviyorum fazla yok piyasada pek görmedim. Ailevi nedenlerden dolayı arabayı daha basamıyorum, anca fuara diyelim:) Teşk ederim:)
-
Alıntı:
olcay_bora Nickli Üyeden Alıntı
avcılarda sahanın orda otoparkta geçn gece park ettgmde görmştm sbh alırkn çok güzl duruodu
Plakasız bordo 307 galiba senin araçta bi kaç kez bizim arka sokakta görmüştüm bence. Teşekkürler:)