Jant boyamada merak ettiklerim
Ben de amatör olarak yapmayı düşünüyorum. El becerim fena değil. Daha önce yine janta plastidip uyguladım, güzel de olmuştu ama lastik değişiminde lastiği janttan ayırma işlemini yaptıkları makinede bir defa kavladı sonra zamanla ayrılarak gitti. Yine de denemeye değer yapmak isteyen varsa.
Sormak istediğim birkaç soru var.
1- Lastikleri makine olmadan janttan ayırma şansımız var mı. Ayırmadan da yapılır ama jantın rengini koyulaştıracağım. Her yer boyansın istiyorum. Lastikçide ayırttırsam ne ile döneceğim :)
2- Yeni mazda 6 larda kullanılan gunmetal gibi görünen bir renk var, parlak bir renk. Ben o tonu ve parlaklığını çok beğeniyorum. Servislerde bunu satarlar mı? Ya da nasıl temin edebilirim?
3- 30-40 tl lik tabancalarla yapılabiliyor mu? Mesela linkteki : http://www.hepsiburada.com/paint-bul...-HRRELAXRL-100
Büyük bir tamamen kapanabilen cam balkonum var. Ama en uğraştıracak kısmı boyama süresinde aracı (en az 10 gün olur heralde) kullanamayacağım için jantları teker teker çıkarıp yapmak olacak. Sadece bu sebep vazgeçtirebilir. Onun dışında gerçekten yapmak istiyorum.