İlbank AŞ olarak Ezine belediyesine yaptıgımız altyapı içmesuyu ve arıtma tesisi projesine kontrollük yapmak için bugünden sonra haftada 3 gün orda olucam üye arkadaşlar la tanışmak isterim
Printable View
İlbank AŞ olarak Ezine belediyesine yaptıgımız altyapı içmesuyu ve arıtma tesisi projesine kontrollük yapmak için bugünden sonra haftada 3 gün orda olucam üye arkadaşlar la tanışmak isterim
Gürsel amca ne oldu lapsekide işin bittimi :D
Hafta sonu geçtim ordan her 3 dükkandan biri peynirci sanırım :D
Abi Çanakkale'de görüşelim
aynen lapsekideki boru döşeme işim bitti :D atıksu arıtma tesisinde mekanik işler kaldı ercanım onlarda yıl sonuna dogru bitecek pazartesi salı lapseki de kalıcan orda işler hafiflediği için diğer 3 gün full time ezinede döşeme işine devam :D
dogrudur ezine peyniri baya bi meşhurdur ,ama içlere dogru gireydin her 3 sokaktan biririnin tarafıızca tarımar edildiğini de görebilirdin :D
çıtırların bol oldugu mekanlara götürceksen görüşelim :D
Ezine girişi eds var 50km dikkat et abi.
gell ercanım gel buralar uzakdogu gibi sporgazetesi :D biz gittiğimiz yere medeniyet götürüyoz laa niye öle diyon ki ,mıçtıgınız mokun hatlarını yeniledik bide üstüne üstlük arıtıp moklu denizinizi temizledik çeşmenizden temiz aıtılmış su getirdik arıtma tesisimizden ama borcunuz 50 trilyon kol gibi faturalara hazırlan yavru :D
Abi altınkılıç marka kefirlerini sürekli tüketiyorum hoşuma da gidiyor. Bi orayı da denetle nasıl yapıyorlar temiz mi :)
Vanaları kimden aldınız :D
Gelecem haftaya yanına abi :)
3 gün öncesine kadar Babakale tarafındaydım döndüm İstanbula yeni gördüm konuyu :)