+1 someonespecial
Printable View
+1 someonespecial
Eskiden olsaydı şimdiye kadar en az 20 mesaj gelirdi. Forumun eski tadı kalmamış
Abi heralde eskiler artik fazla ugramiyolar heralde
2009lular kaşar sayılıyorsa burdayım nerde cıtlıyoruz :D
Su sktri boktan face grupları koskoca techi bosaltti ya dicek bisi bulamiyorum.
Eskiler eskiden güzeldi azizim.. Yaşlı kurtları hayat taleşesi aldı götürdü forumdan.
face gruplarında şuan modifiyenin ilk yılları gibi filtreden 4 hp almayı hesaplayanlar var :D
Baktımda şimdi . 8 Yıl olucak nerdeyse üyeliğim . 2009 sayılırsa burdayız :)
Konuyu açan arkadaşa selam olsun :):)
https://www.youtube.com/watch?v=wJqV...&feature=share
Sezen Aksu - Eskidendi, Cok Eskiden (Official Video) - YouTube
Ah ahh nerde o eksi kaşarlar..
Kaşar demesek gelirlerdi aslında :D
Tünay k vardı tünay k. Ey yavrum ey.
ow64try49
gibi bişey bulup sosyal medyada olay olduk hit rekoruda o gündendir sanırım :D eskiler hatırlar :D
2005 li eski kaşar olarak geldim ama tad tuz yok gibi
eskileri özledik :D
ben maserati ghibliyi alıca üye olmuştum 2009'da... daha önce bir kaç üye olma girişimim başarısızlıkla sonuçlanmıştı... 2002 bmwteam.net, 2009 techturkey, birisi yönettiğim diğeri ise büyük keyif aldığım 2 site ama ne yazık ki sosyal medyaya yenik düştüğümüz kesin...
başlıkta sorun var, ferrarime hangi marka tüp önerirsiniz başlıklı konu açıcaktın tüm kaşarlara mesaj telefon giderdi eğlence var gelin diye :)
Ben o Facebook gruplarına hiç bakmıyorum ama şunu unutuyor insanlar. Eskiler yaşlanır, evlenir, çoluk çocuğa karışır. Arkadan gelen yeni nesilde pek iş yok bence.
En son S'e çekirdek çitlemeye geldiğimizde clabın otoparkçısı gallardoyla patlamıştı :D
Herkes favori ilanlara bakıp çıkıyo başka yazan yok
Eskiden o roll videolarının altında ne olaylar dönerdi :D
Neyse şimdiki gençlik otobanlardaki hız koridoruna yakalandığı için anca eski videoları izlerler ;)