Büyüklerimin yardımı lazım
Öncelikle herkese iyi günler diliyorum. Sizlere bir problemimi anlatacağım.
Bu sene memleketten bir köylümüzün oğlu İst'a üniversite okumaya geldi. İAÜ'yü %75 burslu kazandı ve zehir gibi bir çocuk. Gayet efendi, serseriliği olmayan, yanımda nere götürsem ortama ayak uyduran saygılı bir genç. Görseniz eli yüzü tertemiz, abuk subuk işlerin peşinde olmayan bir delikanlı. Gayette saf ve temiz bir çocuk. Okulu okumasında maddi manevi ben yardımcı oluyorum, bazen hafta sonu çalışması için arkadaşımın cafesine gönderiyorum ve yevmiyesini ben cebimden arkadaşıma verip çalıştırıyorum. Maksat hayatın zor yönlerini öğrenip, okulunu başarıyla bitirmesi.
Neyse son 1 aydır bir gariplikler seziyordum ben, bir kız arkadaş edinmişti kendisine ve bana da söylüyordu 'Abi çok seviyorum, çok aşığım' vs.vs. diyerek. Çocuk hakikaten aptal aşık moduna düştü. Geceleri eve gitmemeye başlamış, bana ev arkadaşları söyledi. Ctesi günü dışarıda denk geldik. Ctesi gece Gayrettepe'de bir clube gittim, baktım barda bizim yavrucak sevgilisi olduğu kızın yanında dans ediyor ama öyle böyle değil ikisi de baya baya kopuyorlar. İlk önce çok alkol almışlar sandım ama uzaktan durup biraz izlediğimde ne *** yediğinin farkına vardım. O kadar eğlenmesine rağmen yüzü asık, dudaklarını ağzını ısırıp duruyordu. Gittim yanına beni görünce eli ayağına dolandı baya bi korktu, halbuki ben kötü bir şekilde yaklaşmadım. Neyse aldım bu ikisini evlerine götürmek için çıktım arabada ben yokmuşum gibi arka koltukta yakınlaştılar birbirleri ile. Kızı evine bıraktım, oğlan yanımda onuda evine götürücem abuk subuk hareketler yapmaya başladı, polis çevirmesine girdik bağırıp ağlamaya başladı. İşin kötü yanı bende korktum ne oluyor felan diye olay bugün netlik kazandı. Ev arkadaşı bugün beni aradı 'Abi böyle böyle durum' diyip anlattı herşeyi.
Evde üzerinde kılıç olan hap çıkmış. Diğer çocukları da tanıyorum alkol alırlar ama öyle uyuşturucu, uyarıcı haplar ile işleri olmaz. Büyük ihtimal bizim oğlan dicem çünkü kızın yani sevgilisinin günahına girmek istemiyorum, hap kullanıyor. Şimdilik hiç sesimi çıkarmadım, bilmiyorum ne yapmam lazım, nasıl davranmam lazım. O yuttuğu boku bende bir kere denedim ama yaşım 26 idi ve kendimi sorgulayabilecek yaşta olduğumdan ikinci bir kez yutmadım. Fakat bu çocuk henüz 20 yaşında ve ulaştığı mutlu kafanın farkındayım, düzenli olarak kullanmasından korkuyorum, sonuçta bana emanet edildi ve ne yapacağımı bilemiyorum.
Karşıma alıp nasihat versem diğer kulağından çıkacak gidecek,
İki tokat atıp kendine gel desem benimle arası açılacak,
Ailesine haber versem ki ben telefonda anlatamam böyle birşeyi, bilemiyorum nasıl yaklaşmam gerekli ne yapmam gerekli, iki arada bir derede kaldım. Kızın instagram profilini inceledim biraz, her fotosun da yanında gay bir erkek var ve vücudunu teşhir etmediği fotoğrafı yok.
Biraz uzattım ama yardımınız lazım, bu çocuğu bu boktan uzaklaştırmam lazım. Biz bu maddeleri pahalı şeyler sanardık ama bildiğin 10 tl'ye bulunabiliyormuş tanesi. Bilemiyorum ne yapacağımı...