-
Can sıkılınca okunacak yerler
-
Ae86 konusunu bastan sona okudum zevkle. En buyuk hayallerimden biri olan ae86 toplamayi bu kadar begenerek bu kadar hakkiyla yapan birini gormemistim hic turkiyede. Genellikle hep guzel baslayip husranla bitiyordu projeler. Gercekten bastan sona afr saatine kadar her seyiyle ben yapsam kesin noyle yapardim dedigim tek proje oldu kazasiz bekasiz binmeleimi temenni ediyorum. Tek diyebilecegim sey ise koltuklar ve egsoz icin daha iyi secimler yapilabilirdi, koltuklar icin mecburiyeten durum boyledir ama degisirilirse orjinal bir sekilde cok daha guzel olur.
-
-
2.sayfaya düşmüş hortlatayım. 86nın konusu çok sürükleyici. Teşekkürler :)
-
ae86 konusuna baktım son fotoğrafı görene kadar aracı hatırlayamadım fotoğraftaki gibi tüm farları açık halde yolda denk gelmişti arabanın içi aydınlanmıştı bianda :) yandaki kırmızı şerit olmadan düz siyah garip geldi
-
-
-
Alıntı:
_opeth Nickli Üyeden Alıntı
Siteniz çok güzel ve yararli bilgiler var :)
-
Alıntı:
Mx5mert Nickli Üyeden Alıntı
Siteniz çok güzel ve yararli bilgiler var :)
Teşekkürler. elimizden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyoruz. okunuyorsak ne ala :)
-
Ae86 konusu ne guzelmis 40dk ne ara gecti anlamadim
-
-
-
Alman ekolüyle ilgili yazılar varsa bu şekilde nitelikli okuruz bi dal özellikle BMW :)
-
Alıntı:
peace Nickli Üyeden Alıntı
Alman ekolüyle ilgili yazılar varsa bu şekilde nitelikli okuruz bi dal özellikle BMW :)
Suraya park ediyim :)
-
İsmail terzinin bloguna bakın derim
-
ae86 gerçekten "aşk" ile yapılmış bir iş. Sahibi buralarda ise tebrik ederim. Muazzam emek var araçta. Çok keyifli olmuş.
-
Birini alsan diğeri aklında kalır öyle makinelerdi bunlar şimdi Japonlar zırvalıyor. Donanım haberde daha önce okumuştum yazanın eline sağlık.
-
Mükemmel konu olmuş paylaşımlar süper göz gezdirdim en yakın zamanda bende okuyacağım