Verildimi bilmiyorum ama
bu pompacýlarada diycek biþe bulamýyorum
Sakarya’da muşteri-pompacı kavgası olumle bitti
Printable View
Verildimi bilmiyorum ama
bu pompacýlarada diycek biþe bulamýyorum
Sakarya’da muşteri-pompacı kavgası olumle bitti
Aslýnda meslek deðil de insanlýk ile alakalý bir durum yaþlý birine nasýl bu þekilde saldýrabilir ki bi insan ?
Kim ne derse desin cahillik kötü birþey þimdi bedelini senelerce içerde yatarak öder
Yaþýna baþýna hürmet edilir de dede dediðimiz adamda kaþýnmýþ karþýlýðýný almýþ. Pompacýya ilk vuran o anlaþýldýðý kadarýyla baðýran da o ama ölümü þans olmuþ.
Ýlk önce herkes adaplý olacak. Geçen trafikte anneme küfreden babam yaþýnda adamýn yüzüne bir yumruk da ben indirdim suçluluk da duymuyorum. O an pompacýnýn tepkisi o yönde olmuþ sadece þansýna adamýn öleceði tutmuþ.
Galiba pompacý ilk tokat gibi bir þey atýyor, 0.9'da pompacýnýn hayatýný kaydýrýrlar...:(
ilk önce pompacý sað eli ile adamýn elini itiyor yada omzuna vuruyor tam anlamadým ama ilk hareket pompacýdan geliyor. Yaþlý bir adama karþý pompacýnýn savunulacak hiç bir yaný yok.
Olum ile biten olayi savunan kisiler,aynada ne goruyorsunuz?
Ya ne fark eder ittirdi kaktýr vurdu vurmadý yaþlý bir adam veya bir kadýn size vurursa ya da sinirlenirse basýp gidersiniz muhattap olmazsýnýz herþeyi geçtim vicdanen rahat edicek mi...
herkes birgün yaþlanýcak. bazý yaþlýlar gerçekten çekilmez oluyor ama ulan bizim geleceðimiz ne olucak belli olmaz diyip sensin dayý özür dilerim diyip geçiyorum. örneðin bizim otoparkta moruðun biri hergün arabalarýn sileceklerini kaldýrýyor
Ya bunun formülü belli ne olursa olsun yaþlý insanlar ile münakaþaya girmeyeceksin
Yaþa hürmet denilen olay var suratýma küfür eden amcaya hadi git iþine amcacým diyip geçiyorum
Ne oldu bana he diyip geçtim
Ne oldu þimdi buna belki ömrünü içerde geçirecek..
Çok sýradýþý bir durum olmadýkça (silah býçak vb. ) normal bir insan yaþlý baþlý adama nasýl vurur el kaldýrýr yahu..
Hepimizin baþýna gelebilecek bi olay? Hiç mi haklý yada haksýz kavgaya karýþmadýnýz bu aralar forumda çoðu kiþi muayyen gününde gibi cevaplar veriyor. Biri hayatýný kaybetti diðeri yargýlanýcak kim kimin baþýna gelmesini ister ki..
Allah kimseye göstermesin. Allah Ölene rahmet, yakýnlarýna sabýrlar versin. Pompacý için de üzülüyorum muhtemelen aðýr bir hapis cezasý alacak. Hiçbir þekilde kavga taraftarý deðilim ama bana vuran 90 yaþýnda da olsa karþýlýðýný alýr. Þu hayatta en çok korktuðum þey bir gün kavgada birini öldürüp hayatý kendime zindan etmek. Pompacý arkadaþa bu yüzden üzülüyorum.
1-2 yumruk insan hayatýný nasýl karartýyor izlemiþ olduk.
insan hayatýnýn ne kadar ucuz olduðunuda gördük.
yazýk olmuþ amcaya,ne olursa olsun bu denli yaþlý baþlý bir amcaya vurulmaz.
amca yere düþtükten sonra çalýþan arkadaþýn panik halini herkes gördü zaten.
Allah rahmet eylesin.
Benim anlamadýðým nokta insan pompacý ile nasýl kavga edebilir ki? Al akaryakýtý ver paraný git..
Þahit olduðum bir olayý anlatayým:Aðzýnda sigarayla yaþlý bir adam geldi istasyona.Arabadan inmiyor,yanýnda da iki kadýn.Þu kadar lpg, diye baðýrýyor arabanýn içinden.Pompacýlar sigaraný söndür,dediler sallamadý.Sigaraný söndür ya da arabaný çek,dediler.Sen misin onu diyen!Siz kimsiniz lan benimle böyle konuþuyorsunuz,dedi.Baðýrýyor ama hâlâ aðzýnda sigara yanýyor.Sonra pompacýlar toplandý.Sana yakýt yok,bin arabana git dediler.Yine büyük bir karmaþa,en son bindi gitti.
Bazen insanlarýn birbirine nasýl hitap ettiklerini görünce sabýr diliyorum. Bazý insanlar bir hizmeti alýrken ödediði bedel ile karþýsýnda çalýþaný satýn almýþ gibi davranýyor.
Videoda ses yok olsa daha net yorum yapýlýrdý. Neticede haklý haksýz ayýrmadan biri ölmüþ diðeri de muhtemelen aðýr hapis cezasý alacak.
Ýkisine da yazýk olmuþ, bu karþýlýðýný alýr yazan arkadaþlarýn babasý / dedesi / büyüðü yok mu ? Nasýl yorumlar bunlar.
Allah rahmet eylesin , üzücü bir video ama sonuçta pompacýda böyle olsun istemezdi ama yaþlý bir insana karþý daha fazla hoþgörülü olsa belki bunlar yaþanmazdý ne diyelim kader..